Kızlar hastane yatıyorum bilenler vardır kanamam var nstde sancılarım çıkıyor falan bebeğim daha 31 haftalık sabah açılmam yoktu şimdi 2 parmak açılma var dedi yani kaç cm anlamadım hiçbirşey ilaçlar sancımı kesmiyor doktor bebeğin daha küçük diyor biliyorum sancı cekmeye razıyım ama mahvoluyorum ne olacak böyle
2 parmak açıklık ne demek
mekselinaa 2 cm kadar açıklık var yani bebek erken gelmek istiyor müdahale ediyorlar bu durumda korkmayın dua edin
Erbil21 duadan başka bir çarem yok bebeğim daha çok küçük çok üzülüyorum sancılarım çok doktor şuanda mecburen çekeceksin bebeğin çok küçük diyor ilaç veriyorlar ama hiç faydası yok sabah olmayan açıklığım şimdi 2 parmak çok korkuyorum
mekselinaa o açıklık birden meydana geliyor ve durabiliyor ben 26. Haftadan beri 2 cm açıklık ile duruyorum ilaçlarla durdurabiliyorlar doğumu sadece sancılara dayan Allah yardımcın olsun
Gizmmis Allah razı olsun inşallah bebeğim acele etmez başka birsey istemiyorum
mekselinaa canım seni takip ediyorum inşallah açılma durur devam etmez rabbim sana şifa versin bebeğin de biraz aceleci çıkmış umarım vazgeçer acelesinden de durur içeride çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun🤲🏻
2.5 - 3 cm civarı açıklık var demek belki açıklık durur ve daha bu sekilde zamanı dolana kadar beklersiniz veya ilerleyebilir hiç belli olmaz umarım erken gelmez bebis
mekselinaa bende çok korkuyorum açıklığın ilerlemesinden bebişlerimiz daha çok küçük ama Rabbim en hayırlısını verir en azından gelişmiş belli bi aşamaya gelmiş bebeklerimiz 20 li haftalarda doğup yaşayan o kadar çok bebiş var ki gönlümüzü ferah tutalım dua edelim en güzelini en iyisini yine o bilir 🙏🏻
Gizmmis
Amiin inşallah sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza 🥰