Arzu_Ak Aysegulce1 valla anlamadım gitti gerçi ilk bebeğim de haftasını geçmişti 40+6da doğmuştu 😂galiba buda öyle olucak
Esmila Aysegulce1 son 4 hayırlısıyla hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayın nasip etsin Rabbim
1prensesannesi_ Aysegulce1 anlatayım normal de sancım yoktu ama tansiyonum yüksekti sürekli ve idrarım da protein kaçağı varmış perinatolji doğum önerdi sonra iki tane fitil ve suni sancı verdiler ama açılmam neredeyse yok gibiydi 2 cm di suni sancı da işe yaramadı doktor da kabul ederse sezeryanla doğum yaptıralım dedi bnde kabul ettim sezeryanla oldum normal doğum başlayıp sezeryanla bitirdim iki günü iki gün boyunca sancı verdiler ona rağmen açılma olmadı maalesef 🥺
Cren_0604 Son 8 gün ama gelen giden yok 😁😁 sancı var ama yalancı mı gerçekmiş ayırt edemiyorum ikinci hamileligim ilk hamilelikte hic bi ağrı yaşamadan suyum gelmisti hastaneye gittiğim de acilma da vardı bunda da aynı olur dedim ama nerde 😂😂
ayseeeeeeee Cren_0604 şafak 12 ilki 40+0 da geldi sizin gibi sancı falan yoktu su geldi ama açıklık yoktu 17 saat doğum sürdü bunda da sürekli ağrım var her ağrıyı acaba gerçek mi diye anlamaya çalışıyorum,🙈
Aysegulce1 1prensesannesi_ oyy geçti şükür Rabbım ikinizi de birbirinize bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah