[silindi] Kpln61 şuan farabiye geçmiş sanırım 370 muayene ücreti de bende 2. Kararsızım eğer olursa karar verirsem ona gideceğim ilkinden de çok memnunum da önce onu istemiştim 😍 hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah 😍🤗
Mine19 Kpln61 merhaba of devlet hastanesine gidiyorum asiye semra Kadıoğlu doktorum.. bazen çok acil bişey olduğunda sıra bulamadığımda da Rize özel şar hastanesine gidiyorum
Seyma5461 Mine19 merhaba asiye hanımdan memnun musunuz asiye hanımın Araklı hastanesindede randevusunu görmüştüm normalde farabiye gitmeyi düşünüyorum ama evime çok uzak sürekli oraya gidemem diye araklidada bi doktorum olsun istiyorum
arirangg Kpln61 İmperial’de Onur beye gittim hep. Allah 2. Çocuğu nasip ederse yine ona giderim çok memnun kaldım
Mine19 Seyma5461 ben çok memnunum çok iyi bir doktor gerçekten.. normalde de randevu bulmak çok zor oluyor 🥰
Seyma5461 Deletedmom_92 evime uzaktı gidip gelmesi zor oluyor diye devam etmedim güler yüzlü sevecen bi doktordu ama ben ikili taramamı onda yaptırdım sonuçları mesaj olarak attığımda sanki beni biraz paniğe sevk etti gibi oldu o yüzden de pek devam etmek istemedim
Elanurton Merhaba bende numune ufuk bilgine gidiyorum memnunum ilgili bir doktor memnun olmayanı da duymadım :)