Merhaba kızlar devlet hastanesinde sezeryan doğum yapan oldumu nasıl durumlar bakımı temizliği ve ücret durumu nedir bilgi verebilir missiniz genel olarak soruyorum Mersin’de planlar ayrıca belirtebilir mi 🥹
Devlet hastanesinde doğum
Erbil21 ben özel takipliydim ama şuan Mersin şehir hastanesine gidiyorum riskli gebelikti o yüzden devlete perinatolojiye gitmem gerekti o kadar ilgili mükemmel bir perinatoloji doktoruna denk geldim ki direk özelde yapmaktan vazgeçtim üstelik yönlendirdiği kadın doğum Dr da aynı şekilde mükemmel ikisi de 36 Haftamdayım haftaya kesinleşecek sezaryan mı normal mi çünkü plasenta aşağıdaydı çıkmaya başlamıştı ama doğum esnasında kanama riski olabilirmiş ama benim eşim sigortalı olduğu için ücret ödemiyorum sigortasız nasıl oluyor bilmiyorum
Erbil21 hangi doktoru soruyorsunuz perinatoloji mi kadın doğum mu ?
Erbil21 sosyal medyadan bakabilirsin perinatoloji doktoru Cuma Taşın ınsgramdan bile cevap verir yazarsan çok memnunum özelden vazgeçtim bu doktorlar için kadın doğum da İlknur Çam yani hiç devlet doktoru gibi değil ikisi de aşırı ilgili
Erbil21 teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına al evladını inşallah memnun kalırsın sende
Devlette para almıyorlarki doğumdan sigortanız varsa
Nurcihannan benım hiç bilgim yoktu o yüzden soruyorum teşekkür ederim Gine’de