Muhammedarasannesi tatlibebegim_ progestan ilacindan oluyor bide bebek rahme tutunduktan sonra kapanıyor sislikte o yüzden oluşuyor birbirimize haber edelim sen kacinci gunundesin aşılamanın
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi aynen o yüzden daraldı kesin 10.gün bugün ,çatlatma iğnesininde 12.günü, senin
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi ayy inşallah tutmuştur dediği gibi bende de şişlik var içeri iterken sabah baya zorlandım 😂
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi yok hiç yapmadım üzülüyom negatifleri görünce salı günü yapıcam 13.günü yapıcam pozitif yada negatif çıkarsa 15.günde kan veririm
Muhammedarasannesi tatlibebegim_ test varsa bir yapsana kız bn bugün çatlatma iğnenin 8 günü basbaya kırmızı çizgi gördüm o kadar su icmeme ragmen
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi test var bir sürü hem kaset hem erkende zor duruyom yapmamak içim ilkinde 9.günden sonra tamamen negatife dönmüştü buda öyle olcak diye çok korkuyorum
Muhammedarasannesi tatlibebegim_ yap kız ne olacak içini ferah tut bn sanki var hissediyorum seninkini
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi temmuzda rahim filmi çekilmiştim tüpler açıktı şükür tuttu mu çok merak ediyprum salı gününe kadar dayancamm😂
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi ilkinde aşılamanın 6.günü başlayıp her gün test yapmıştım ama hepside flaşla zor göründü hiç net bile çıkmadı acaba yumurta çatlamamış mıydı ki
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi aynen gördüm iğnenin etkisi daha gitmemiş bol su iç o zaman vücuttan çabuk atılıyor etkisi
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi haa kullanıcı adın öyle olunca bende sandım ikincii , benim 9 aydır olmuyor ama ama sanki sene gibi senin ne sorunun vardı eşinde bi sıkıntı var mı