incikaya Arzu_Ak sanki benim de hafif hafif sancım sancım var gibi bu postu attıktan sonra sonra 1 saatir karnım bi garip bilemedim
Arzu_Ak incikaya sağlıkla gelsin inşallah bende az önce 1 saat boyunca sıcak suyla duş aldım belki tetikler diye sadece bebeğim toplaniyo ve o sırada ağrım oluyor keşke bu akşam dogursak hepimiz😁
bendeanneoldum_ incikaya bende 39+3 ama hiç belirti yok sancı desen oda hiç girip çıkmıyo ben anlamdım ya inşallah doğumda Kendi sancım olur suni sancıdsn korkuyom çatı muayenesi de yapıldı ama kanamaa fln da olmadı yanii baklm ne zaman gelcek kim bilir 🥴😂
Lavsar Bende sıcakların etkisinden bir an artık doğsun istiyorum.Ama şuan için hiç bir belirti yok 39+3 olduk 40 bile tamamlayacak gibiyiz.
nn-03102019 Ya benimle günbegün aynısın. Bende de hiç belirti yok. Sık sık yürüyüş yapıyorum. Sadece yürüdüğüm zaman vajinaya bıçak saplanır gibi oluyor. Oda çok yürüdüğüm zaman. Artık yürümekden bacaklarım ağrıyor. Ama bebek gelmiyor.
nn-03102019 Birisi bana iki litre su içip sonra tualete gitmeden bolca yürüyüş yapmamı söyledi. Böyle yapınca bebek geliyomuş. Ama yapmaya korkuyorum.
Gizemre55 Tam 39+6 bugün biraz ağzım var ve Karnım aşırı derecede sertleşiyor ne suyum ne nişanım geldi ne yapacağımı bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun
incikaya Benim ilk doğumum suni sancıyla oldu normal doğum oldu ama biraz zor oldu bu kendiliğnden gelsin istiyorum ama hiç niyeti yok sanki gelmeye
incikaya Bir de bir şey soracam sizlere bugün karnım ağrıyor ve afedersiniz sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum(büyük tuvalet)midem de biraz bozuk gibi var mı sizlerde de böyle bir durum?