1burcu2 ben kimseyi yermedim okuduğunuzu anlamıyorsanız o sizin sorununuz.Gocunma sebebinizde sizin kendinizle ilgili kişisel sorunlarınız olacak ki tek siz üstünüze alındınız. 2.çocuğa yorum yapmamışım kardeş yapmıyorsunuz bencilsiniz demişsiniz ki 2. Çocuk hakkında birşey zaten yazmadım.ben düşünmüyorum dedim o da kendi bencilliğimden değil aksine bencil olsam 2.yi hemen isterim ben kalabalık aile olmak isterdim ama hem çocuğumun gelişiminin her aşamasıyla her an ilgileniyim hemde geçimimi sağlıyım derdindeyken o iş o kadar kolay olmuyor, sizin tuzunuz kuru sanırım.O çocuk kötü bir harekette bulunsa ben iyi annelik yapamıyorum derim sizin kadar rahat anne olamıyor herkes maalesef.3-4-5 çocuk için gerçekler bunlar siz ister yapın ister yapmayın ya bu gerçekleri değiştiremezsiniz dünya kaynaklarımız sınırlı ve çok az vaktimiz var birşeyleri değiştirmek için. Ben maalesef sizin kadar duyarsız olamıyorum. Özellikle bencil olmadığım ve çocuğumun ve diğer çocuklarıngüzel bir dünyada yaşamasını istediğim için. Avrupalılar düzinelerce çocuk yaparken kaynaklar bitecek korkusuyla Afrikada ne kadar çocuk öldürülüyor hiç bununla ilgili bir bilgiye denk geldiniz mi? Bizde çok doğuralım diye başkasının çocukları eziyet görsün ama olsun çocuğumun kardeşi olsun…Bunlar çok yüzeysel özetliyor demek istediklerimi Neyseki bütün dünya sizin gibi düşünmüyorda artık bilinç seviyesi arttıkça daha az çocuk yapılıyor.Hadi kaynakları boşverelim mesleğimden dolayı çok net görüyorum çok çocuklu ailedeki çocuklarlar 2 yada tek çocuklu ailelerdeki çocukların gelişiminde dağlar kadar fark var aile ne kadar çocuğuna iyi baktığını ilgilendiğini iddia etsede o işler öyle değil istisnalar hariç.hala da alınabilirsiniz bu benim problemim değil.