Bmbe21 Elenora ikiz kızlarım var 14 aylık şu an ikinciye hamileyim. 3 çocuk yeter der dururum herhalde
Kvrck-123 Bmbe21 benim de kızım 15 aylık sürpriz gebelik yaşıyorum aşırı korkuyorum sizin durumunuz nasıl ? Lütfen kaygılarımı bastıracak bir şey önerir misiniz?
Mizginsefa gmzela1605 Değişmesin yaa ben evimin içi şenlik olsun istiyorum zorlukları elbet var bunu da biliyorum ama galiba göze alıyorum 😅
Papatyaaa__ Elenora 21 gün oldu 3 çocuk annesi oldum dahada düşünmüyorum Allah mecburiyet vermesin tabi😊3 yeterli
MerveTeyze Elenora Allahım ilkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama şansım olur Allah nasip ederse doğumdan 1-1.5 yıl sonra ikinciyi çok istiyorum ama yaş faktörü beni biraz düşündürüyor şu an 40 yaşındayım inşallah sağlıkla nasip eder Rabbim
Birminikannesi1 Elenora bende öyle şuan ilk hamileliğim hep derdim kalabalık olsun bana bişey olursa kız kıza erkek erkeğe konuşsunlar dertlessinler falan ama bu hamilelikten sonra en basinda olmama rağmen fikirlerimi gözden geçiriyorum tekrar 😂😂
kayra21 Elenora Kayınvalidemin bi sözü var “1 az 2 çok” der 😂 2. kızıma hamileyim 3. Olursa eğer bi daha görüşmeyelim diyor 😅