yarencaliskan Bsra_g evet yapıyorlar yaptıklarını söylemiyorlar ama Leyla gibi oluyorsun hafif uykulu merak etme
Serap-asel damlaguneyerii özelde de devlettede genel yapyolar ben özelde genel olacağım ama şu var devlet hastanesı spınal daha çok yapyo ama genelde uygun gören doktor yıne yapyo tamamen doktora kalmış
1kucukbaby Melikegrbz ben genel olmak zorunda kaldım spinal istiyordum mümkünse spinal olun o anda bebeği size vermiyorlar genel de ve memeyi kabul etmiyor acılar çok artmış oluyor bebeği tutamıyorsunuz can acısından benim bebeğim meme emmiyor mecburen sağıp veriyorum bunu da en başta doğumda benim göğsüme koymadıklarından şüphe ediyorum kalp atışım hızlandığı için spinal sezaryenim genele döndü bu arada
Conaskimi Melikegrbz ben birazdan sezeryanda girecegim hazirliklarim yapılıyor hayırlı bı şekilde çıkarım inşallah bilgi veririm Sizede 😔korku tavan yaptı iyice
Ozgeybs Nurr29 benim canım çok tatlı ben damar yolu açılırken bayılırım normalde o kadar kotu bir durum değil. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor malesef kendinize bebeğinize odaklanın. Anlık bir acı dayanilmayacak gibi olsa insanlar bu kadar doğurur mu. Bende çok korktum ebelerde sağolsun anlayislilardi. Arka arkaya bastirmamalarini rica ettim her bastıktan sonra derin nefes aldım haliyle çok acı ağrı olmadi
annesiylebali Melikegrbz ilk çocuğumu spinal yaptım 2020de. Ama benim için güzel değildi, yaklaşık 10 gün önce de genel anestezi ile ikinci çocuğumu doğurdum. Şimdi doğuracak olsam yine geneli seçerim. Hiç öyle anlatıldığı gibi çok ağrı oluyor vs kulak asmayın gerçi acı eşiğiyle de alakalı ama bence hiç ağrı hissedilmiyor uyanınca zaten ağrı kesici yapıyorlar. Hatta benim ilk günüm çok güzeldi spinalli olana kıyasla mükemmeldi ama daha sonra tuvalet sıkıntım oldu o yüzden biraz zor oldu birkaç günü ama ameliyat için bence genel anestezi muhteşemdi kesinlikle tavsiye ederim.
Nhlhmz11 damlaguneyerii benim bildiğim kadarıyla yasak değil ama doktorlar önermiyor , çünkü genel anestezi aldığın zaman bebeğe geçiyor az da olsa bu da istenmeyen bir durum
Nhlhmz11 Sedabcksz ben kan alırken bile bayılan bir insanım , aşırı panigim , ama doğum esnasında heyecandan panik falan kalmıyor , bana sakinleştirici bile vermediler ve spinal oldum . O bebeğin ilk ağlaması varyaaaa, hersyee bedel
Nhlhmz11 Serap-asel doktorun demediyse olamazsın diye bir düşün , bende aşırı panigim korkagim ama o başka bişe
mucizem0111 Ben doktorumun tavsiyesiyle spinal anestezi ile olmuştum çok memnun kaldım her anına eşlik ettim bebeğimi görebildim,öpüp koklayabildim falan odaya çıktığımdada 5-6 saat uyuşukluk devam ettiği için yattığım yerden bebişimle vakit geçirdim emzirdim hasret giderdim uyuşma sonrası tabikide yürürken falan canınız acımaya başlıyor ama genel anestezi olursanız bu acıyı odaya gelir gelmez hissediyormuşsunuz
Yazmelegi_ mucizem0111 hiç alakası yok ben genel oldum 6 saat boyunca yattım gram acı hissetmedim ağrı kesici vs veriyorlar zaten 🙂
mucizem0111 Yazmelegi_ yaa ne güzel keşke herkes öyle olsa ama acaba acı eşiğiyle alakalı bir durum mu benim annemde mesela ağlayarak uyanmış beni görmek bile istememiş acıdan, arkadaşımda ağlayarak gelmiş odaya akrabalardanda doğum ziyaretne gidip şahit olduğum var o yüzden onlara göre değerlendirdim ama kişiden kişiye değişen bir durum olabilir bazılarıda spinalde kötü oluyormuş panikten falan
Zeynep-ece Melikegrbz buna anestezi doktorunuz karar veriyor aslında ablam sipinal istedi ama doktor vücudun kaldırmaz dedi tamamen uyuttu öyle sezeryan oldu