Ozgeybs Bsra_g ben doğuma ucu ucuna yetistigim için test tahlil hiç biri yapılamadı bana. Ama endeskobi oldugumda beş saat kadar uyandiramamislar bu nedenle doktor zaten başından bu yana kabul etmemisti
Ozgeybs Serap-asel Allah kolaylık versin kolay doğum versin uyumlu sakin bir bebek nasip etsin inşallah sağlıcakla kavuşun
Serap-asel Ozgeybs amın canm saol aynı dılekler senin ıcınde gecerlı çok güzel olcak allahın ıznıyle hepımız okadar güzel gecırecezkı hemen foruma girip yazcaz😀
Ozgeybs Nurr29 evet oluyor çok korkmama rağmen anlık bir şeydi. Bastırdığı anda çok hafif bir acı oluyor o kadar abartılacak bir acı değil ama
yarencaliskan Bsra_g hiç bisey anlamıyorsunuz cidden spinal yapınca rahatlıyorsunuz nasıl geçiyor anlamıyorsunuz bile
Bsra_g yarencaliskan genel yapmıyorlarsa mecbur spinal olurum ama nasıl yaparım şimdiden düşünüyorum sakinleştirici yapıyorlar mı peki canım
Bsra_g guzelanne01_ insallah bende öyle kolay atlatırım canım valla orda fenalaşırım diye ödüm kopuyor bide uyuşma olmazsa diye ayaklarını ne zaman hissetmeye başlıyorsun canım
yarencaliskan Bsra_g evet yapıyorlar yaptıklarını söylemiyorlar ama Leyla gibi oluyorsun hafif uykulu merak etme
Sedabcksz OptOzen merhaba bende panik biriyim kendimi sakinleştiremiyorum elimde değil spinal istiyorum operasyon öncesi de sakinleştirici alınabiliyor mu
Nhlhmz11 Sedabcksz ben kan alırken bile bayılan bir insanım , aşırı panigim , ama doğum esnasında heyecandan panik falan kalmıyor , bana sakinleştirici bile vermediler ve spinal oldum . O bebeğin ilk ağlaması varyaaaa, hersyee bedel
Ozgeybs Nurr29 benim canım çok tatlı ben damar yolu açılırken bayılırım normalde o kadar kotu bir durum değil. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor malesef kendinize bebeğinize odaklanın. Anlık bir acı dayanilmayacak gibi olsa insanlar bu kadar doğurur mu. Bende çok korktum ebelerde sağolsun anlayislilardi. Arka arkaya bastirmamalarini rica ettim her bastıktan sonra derin nefes aldım haliyle çok acı ağrı olmadi
damlaguneyerii guzelanne01_ genel anestezinin yasaklandığını tam olarak nereden öğrendiniz? Salı günü doğumum var ve belimdeki sağlık problemim sebebiyle genel anestezi olacagım. Doktorumda hatrı sayılır profesör bi doktor üstelik. Bilgisine tecrübesine güvenirim. Lütfen insanları doğru yönlendirelim 🙏🏼
Serap-asel damlaguneyerii özelde de devlettede genel yapyolar ben özelde genel olacağım ama şu var devlet hastanesı spınal daha çok yapyo ama genelde uygun gören doktor yıne yapyo tamamen doktora kalmış
Nhlhmz11 damlaguneyerii benim bildiğim kadarıyla yasak değil ama doktorlar önermiyor , çünkü genel anestezi aldığın zaman bebeğe geçiyor az da olsa bu da istenmeyen bir durum