Semanur58mom Yazmelegi_ aşk doğum pazartesi normalde bugün du ama doktor 1 e kadar durduğu için takip sknti olur dedi
Semanur58mom 3Tospikannesi aşkım.digum pazartesine kaldı pazartesi 8 30 da doğum kanlarim.felan alındı
3Tospikannesi Semanur58mom ahh ahh para da versen doğuramıyosun 😂 yine ertelendi nasıl bir sene bu sene 😁
Semanur58mom Yazmelegi_ He aşkım çünkü takip etmem sknti dedi doktor pazartesi 8 30 da yatış yapılacak kilosu da 2617 çıktı şükür hayırlısı ile kucağıma alırım pazartesi inşallah bugün doğum kanlarını felan verdim pazartesiye hazırlık
Yazmelegi_ Semanur58mom hadi hayırla kavuş inşallah 🌸❤️ hem doktor takibinde de olursun hafta içi gelip görür seni
Fik Semanur58mom AA kız 1 gün fark varmış aramızda 🤭 bende salı günü 38 oluyorum tam 🥺 pazartesi de doktor kontrolü var bakalım nasıl kızçe yeni doktora aldım randevu izne çıktı benimki belki muayene de eder 🙄
Semanur58mom 3Tospikannesi kuzu hayırlısı böyleymiş valla ne diyelim.beni dogurturup benimle ilgilenmedkten sonra oda biseye yaramaz ben nöbetçi değilim pazartesi olması daha iyi dedi doktorum
3Tospikannesi Semanur58mom 1 buçuk saat yürüyüş yaptım geldim duş aldım oturuyorum 😂 yine tık yok sen napıyosun
Semanur58mom 3Tospikannesi valla bende iyiyim cano inşallah yarın minik mucizeme kavuşacam hayırlısı ile Rabbım.bebislerimizi sağlıklı sihatli kucgimiza almayı nasip eylesin
Semanur58mom 3Tospikannesi gelir gelir merak etme o geleceği zamanı biliyo bak ben cumartesi doğum diyordum Allah işte hayırlısı öyleymiş demekki yarin olacak doğum
3Tospikannesi Semanur58mom tabiki canım orası öyle ama ne bedenen be psikolojik olarak iyi değilim artık uykusuzluk halsizlik sıcaklar ağrılar bitirdi beni