Mmz Merhaba arkadaşlar İstanbul’da sünnet fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ? Medipolde 8 bin TL dediler ..iyi bir doktor önerisi olan var mı birde ..
Kayaozge Mmz medipol en son 4.500 dü maşallah 8000 mi çıkarmışlar hatta orda Doğum yaptım diye indirim uygulamıştılar 2.500 yaptırdık biz
5678_ Mmz aşırı uçmuş ya fiyatları açıkçası bebeğimin 40ı bittince sünnet yapıcam hemen ozaman daha çabuk iyileşiyor
Hsrt80 Ümraniye Ümran tıp var ümit hnm süper bir Dr tüm öğretmen arkadaşlar eltinler hep orda yaptırdılar fiyat uygun bakabilirsiniz
Mmz Hsrt80 1800 TL dediler Ümran tıp sordum şimdi baya iyi fiyat medipole göre eğer iyi bir Dr sa ümit hanım oraya gidebiliriz
minikmelegim_ Bir yakınımız yaptırdı fsmde 6-7 liraydı yanlış bilmiyorsam, anestezili. Anestezili düşünüyorsan fiyat 7 lerde. Anestezisiz 1.500 a yaptırdı bir tanıdıkta
Mmz Kayaozge aaa nasıl bilgi alacağım şimdi bunun için randevu da bulamam şimdi 2 günde . Medikal muhasebe ile mi görüşmem lazım acaba indirim için
Kayaozge Mmz aynen muhasebeyi ararsanız daha iyi bilgi verirler size Bir de hangi semtteki medipolde yaptınız doğumu
Kayaozge Mmz Ben Sefaköy’de yaptım oda çağrı hoca vardı gerçekten hem iyi hemde hızlıydı 15 dk da bitirmişti