41+4de doğurdum bende hiiiç inanma
Kızlar hani erken doğardı😂
Seduel kendini korkutma ne kadar ağrı çekebilirim ki de ne kadar kötü olabilir ne kadar süre olabilir de en kötü kaç saat acı çekerim diye kendine telkinler de bulun geçicek sonuçta , başarabilirsin bebeğini kucağına alınca çektiğin ağrıların hepsini unutacağını düşün , valla ben öyle yapıyorum evrene güzel enerjiler yolluyorum 😁inşallah sancılarım başlayınca burdan kızlar sezaryen yapın demem 😅
Seduel 41.de suni sancı ile dogdu kızım. Erken olur diyenler yalan 😁
Şimdi 2.ye hamileyim 23+5 bakalım bu nasl olacak
ipekss Bende oğlumu 37+1 bakalım kız ne zaman gelcek 32+3 teyiz
36+1 kanamam oldu acılmam oldu hastaneye geldım denetım altına alındı acılma fazla olmadıgı için hala beklemekteyım bızımkıde çok erken gelmeye başladı
40+1 oldum kız bebek hala gelen giden yok benim de kasık ve bel ağrılarım şiddetlendi regl ağrısı gibi 😞 açılma vs başlamadı hala, bu ağrılar doğum ağrısı mı oluyor ki
Kız benimde 37+4 teyiz hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🥹♥️
Seduel 41 haftada doğdu oğlum süni sancıyla 😀oda zorla🤣🤣süni olmasa doğmıcaktı beyfendi şuan 21günlük zaman çok çabuk geçiyor🥹🥹🥹
findigim__ ay bende 40+1 deyim kasık ağrılarım var bol bol yürüyüş yapıyorum ama bana mısın demiyor gelmedi bi türlü
Seduel 41 kere maşallahlık olduk kızımla daha doğmadı yalançı herkes 😂
MomsAngelaes açılmanız oldu mu? Doktorunuz suni verelim dedi mi
findigim__ hayır demedi ama salı kontrolüm var yatış vereceğini söyledi
Dilekonurr ya hep öyle diyorum ama son günler ya az biraz minicik bi kaygı yok değil :) dilerim kolaylıkla doğururum 🐣🥰
findigim__ açılmam henüz yok dr çatı muayenesi yapmadı henüz çarşamba günü son kez muayenem var o zaman yapar sanırım.
findigim__ ah o ağrılar bende de sürekli gün içinde taş gibi oluyo karnım yatakta dönerken kasık kemiklerim çatlar gibi ağrıyor dönemiyorum bile:( hayırlısıyla doğuralım inşallah 🥰🐣🙏🏽
Papatyaaa__ çarşamba günü bende dicem versin sancıyı doğurayım artık 😁🐣
Seduel haftanız doldu mu?