Suule94 Ezgiyildiz944 erkek canım bu sene 3 Arkadas yeni ogrendik 3 muzunde erkek💙☺️ Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasıp etsj. İnşallah
Ikimelekannesi_ sevaldqn1 kacinci hafta da ogrendiniz erkek oldugunu ve kacinci haftada kiz oldugunu öğrendiniz ayy doktor bnada 14 .haftada erkek dedi degisir mi ki hatta %100 dedi😁😁🤭
Yasmnk Ezgiyildiz944 Haftada kız dendi şuanda 17. Haftadayım erkek dedi ama o bile tam net değil benim minik kordonu bacak arasına almış tam emin olamıyoruz 😂
5678_ Ezgiyildiz944 erkek benimde kız bekliyordum supriz bı şekilde erkek bebesi bekliyorum evde iki erkek nasıl baş edicem acaba 😂😂
Aydenizzzzzzz Benm de kız olduğunu söyledş doktor kız hiisediyorm ama yinede kızda yanılmalar daha çok olduğu için erkeğe göre ikilemdeyim 15 haftalık hamileym sizce daha değişir mi😅
Elfsenack Aydenizzzzzzz 30. Haftada bile değişeni duydum ben 😂 o yüzden bende Şuan hep şüphe içindeyim 😁
gamzeglrblc Ezgiyildiz944 Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 😍 Oğluşum olacak son 9 gün kaldı doğuma♥️