Bu sene kız senesi mi erkek mi bakalım bende öğrendim bugün kız olduğunu Allah’ım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin her zaman yüzümüz gülsün amin 😊
Bebeklerinizin Cinsiyeti Nedir?
Ezgiyildiz944 Herkesin erkek deyip ben kız hissediyorum dememin üzerine ve asla göstermeyip 18. Haftada kız olduğunu öğrendim. Çift yumurta ikizleriydi bir diğer yavrumun kalbi durdu, kaybettik. Kızım sağlıkla sıhhatle gelsin. 🖤
TugbaKync Allah bu evladinizi size bagislasin inşallah Rabbim ne verirse hayırlısını versin
Ezgiyildiz944 19 haftalık olduk 12.Haftada öğrenmiştik ikiz oğluşlarımızı bekliyoruz Allah nasip ederse🌸 İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız kuzucuklarımızı ❤️
gamzecgr amin bacım
Ezgiyildiz944 sağlıkla gelsin yavrularımız bizim de kızımız olucak inşallah 20+6 haftalığız 😍🥹
Ezgiyildiz944 yorum bakiyorum nerdeyse hep kiz cikiyor
Ezgiyildiz944 29+4 deyiz , bir oğlumuz olacak nasipse 💙 çok şükür Allah’a bir
De kızım var, ömrü uzun olsun , sağlıkla büyüsün tüm yavrularımız. ama bu yıl bence erkek senesi kim duyduysam çevremde hep erkek
Ezgiyildiz944 18+5 e girdim daha öğrenemedim canm 17 haftalkken baktı gözükmedi dedi
Btl-Als kızdır kesin bana da öyle.oldu.kac kez
3 arkadas aynı anda hamileyiz. Üçümüzun de erkek🩵
@Ezgiyildiz944 kızımız olacak inşallah 26+3deyiz 🫠🫠
Ezgiyildiz944 Allah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip ederse bir kızım olucak 22 haftalığız 🩷🙏
Ezgiyildiz944 21 haftalığım hayırlısı ile oğlum olcak sağlıklı olsunlar da gerisi boş 😉
Benim 12+4oldu hayırlısıyla ama daha cinsiyetini öğrenemedim tam olarak ne zaman belli olur
Leyladrt 13 14 haftada genelde ogreniyorlar
18+1 dün kız olduğunu netleştirdi artık daha önce 2 defa gittim tahmin demişti :) şimdi doktor kız dedi ben acaba mı dıyorum detaylıyı bekliyorum
12+2 degim bende. Nipt gen testine gore kizimiz olacak…
Kız
Ezgiyildiz944 33+2 Kız 💕