Minederin Ezgiyildiz944 15.haftamda öğrendim oglusum olacağını birde kızım var daha ne isterim Rabbimden Herkesin gönlüne gore versin Yuce Rabbim 🙏
Minederin Buse457 kızımda cok rahattım erkek bebege hamileyim bunda da ayni boyle cok rahatım mide bulantısı bi tık fazla ama kızıma göre
momqq Daha yeniyiz biz ama bı kızım var bunu da erkek istiyorum rabbim insAllah sağlıkli hayırlı bi erkek nasip eder ama nedense buda kız gbi hissediyorum 🥰
Gulsahim Ezgiyildiz944 anket te yapabilirdiniz oda daha net olurdu 🥰😍❤️ sagsaglim kucağınıza alın inş beneginizi..benim de oğluşum olucak inş kısmet nasip olursa 💙💙💙
Minikmucizelere Ezgiyildiz944 erkek bugun ogrendim😁benim cdvremdekiler hep erkek bebege hamile sanirim erkek yılı
Ikimelekannesi_ 14 +4 persembe gunu doktorumuz erkek dedi ondan oncede ikili tarama testinde doktor %80 erkek demisti☺👶
Aysesertan Ezgiyildiz944 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 30+0 olduk ve kızım olucak inşallah bir tane vardı şimdi 2 prensesim olucak inşallah 😍😍❤️
Hilalgurce Ezgiyildiz944 bence bunun için anket yapmalıydın 70 mesajın hepsini okuyup karar vermek ya da saymak zor
Ikimelekannesi_ sevaldqn1 kacinci hafta da ogrendiniz erkek oldugunu ve kacinci haftada kiz oldugunu öğrendiniz ayy doktor bnada 14 .haftada erkek dedi degisir mi ki hatta %100 dedi😁😁🤭
Denizinci Ilk-annelik bir şekilde doğuyorlar korkunun ecele faydası yok 😂😂 benim ilk aylar zordu şimdi daha rahatım