Babyjörn muadili aldım bende gayet güzel severek kullanacagımızı düsünüyorum o kadar para vermeye gerek yok

Maxi-cosi nin Manuel ana kucağı hediye geldi çok beğendim tavsiye ederim

Secretpassenger nuna leaf ev tipi ana kucağı kullanmıştım oğlumda çok rahat etmiştik iyiki aldım dediğim ürünlerden biri şuan fiyatı uçmuş tabiki

Secretpassenger Eski tip Manuel aldım. Kızım 5 ay mis gibi hep onun üzerindeydi. Sadece gece beşiğine alıyordum. Şimdi 2.bebeğime kullanıcam kısmetse. 🤭

Baby björn muadili Merf baby aldım taşıma kılıflı oyuncaklı yakın arkadaşımda da var bebeklerin hem bacak kaslarını kullanmasına destek oluyor hem de gaz çıkartmalarını destekliyor

Ben trendyol da 2.500 e elektrikli buldum ondan almayı düşünüyorum Manuel ne bilim bebek kendini sallar sallamaz aam diğerinde tak fişi sallansın bana mantıklı geldi ne bilim sonra yarı fiyatına satarım dedim 🤣

Secretpassenger ben bunu aldım 1300 tlye,kademeli olduğu gibi titreşim ve müzik özelliği de var. Uzun süre kullanılmayacak bir şeye yüksek miktarlar vermek bana mantıklı gelmiyor.

Ozlemmm35 Ben merf baby marka aldım 2 ay önce 1000 tlye . Suanda 1300 civarı olmus.

Bebek arabası da önerebileceğiniz model var mı uzun süre kullanabileceğim

Esores canım elektrikliyi günde 15 dk dan fazla tavsiye etmiyorlar bebişin sağlığı açısından

Civilin sitesinde salıncak şeklinde var sallanmasını durdurabiliyorsunuz. Hem salıncak hem ana kucağı gibi kullanılabilir

Secretpassenger valla Pierre Cardin plume aldım bimden 1300 e gayet de güzel babyjorn falan çok pahalı onun yerine elektronik alırdım alacak durumum olsa