Berram Kızlar merhaba forum’a yeni üye oldum. Tahmini regl günüm 8 aralık. Reglime 6 gün var bugn dahil. Sabah idrar testi yaptım markası Al-bi Hayali 2.çizgiyi gördüm telefn ışığıyla. akşam tekrar test yaptım aynı marka yine 2. Çizgi çok zor ışık tutunca hafif belirgindi. 6 gün var reglime sizce gebelik var mıdr? Yardımcı olabilir misiniz? Bu şekilde yaşayan gebe olan var mı ?
Ozge1008 Berram idrar testi için çok erken yapmışsın canım. En azından 3-4 gün daha bekleyip öyle yap. Aslında en iyisi kan tahlili yaptırıp baktırmak. O kesin sonuçlu oluyo. Allah gönlüne göre versin🤲🏻
Mls9899 Berram benım de ayni senın gibi oldu bir hafta sonra tekrar yap canım adetin tarıhını bekle o zaman yap
Neylin Berram ikinci çizgi silikte olsa görünüyorsa gebelik ihtimali söz konusu olabilir .cünkü ikinci çizgi beta hcg oranına göre koyulaşıyor .beta hcg henüz cok artmadığı içim silik çıkmış olabilir .kesinlik kazandırmak için kan testi yaptırın yada 4-5 gün bekleyip testi yineleyin renk bu yaptığınıza göre koyulaşmışsa hamileliğiniz kesinleşmiş olur ,RABBİM gönlünüze göre versin 🙏
Deletedmom344 Berram Benimde adetime 4 gün kala çıkmıştı çok çok silik bir çizgiydi. Bir de yarın sabah ilk idrarınızla deneyin. İlk idrar olması önemli hormonların birikmiş olması lazım. Umarım vardır. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.❤️
Ggggggggggg Benim de 6 günüm var. Yapmamak için çok zor türüyorum kendimi.Normal gebelik testi mi erken mi?
Mahbuss Esra1260 Berram Ggggggggggg Kızlar benimde adetime 6 gün var bence biraz daha sabredin test yapmayın benim yakınimda eczane olduğu için yapamıyorum daha doğrusu yoksa bende dayanamazdim burda beraber haberleşelim inşallah hamileyizdir belirtileriniz varmı ?
Ggggggggggg Berram bence de bi kan tahlili yaptır çünkü hamile olup da negatifi görenler var ama çift çizgi olup da hamile değilmişim diyen pek yok. Geçen aylarda bende normal yapmıştım direk tek çizgi çıkmıştı.
CansuCaTurkmen Ben 5 gün kala normal idrar testi yapmıştım canım hatta çizgiyi ilk başta göremedim ışık tutunca görmüştüm bende gölge gibiydi ertesi gün kan testi yaptırdım 73.73 çıktı. Kanda daha net anlaşılıyor bence yarın gidip bi kan testi yaptır en azından.
Berram CansuCaTurkmen Benimde aynı öyle oldu cnm hatta gözlerm ağrıdı ışıkta bakmaktn :) Birkaç gün daha bekleyp tkrr mı ypsam? Böyle ışık tutunca gölgemsi bir çizgi var akşam yaptığımda sabaha göre daha belirgndi sanki
Melikeumut Kızlar merhaba ben 8 gün kala yaptım testimi ve çift çizgi cıktı akşamı özel hastanede kan testi yaptırım ve yine sonuç pozitifti. Iyi bir gebelik testi kullanın eczane teknisyeniyim bence en kesin erken gebelik testleri 20 tl ama sonuç kesin oluyor
Melikeumut Esra1260 karar senin tabiki ama bence kaybedecek bişeyin yok ben hic inanmayarak yaptım inanmayinca akşamı da kan testimde sonucun 128.5 tu dr 4 haftalık gebelik var demişti çok şükür şuan 10+3 olduk.. rabbim hayirlisiyla nasip etsin
CansuCaTurkmen Berram dediğim gibi ben anlamadım testi yok diyip banyoda bıraktım sonra arkadaşım sordu dedi noldu test sonucu ona fotoğraf atmak için flaşla çekince fotoğrafta çok silik bir gölge gördüm. Bence gidin bir kan verin en azından öğrenmiş olursunuz 5 in üzerinde olursa beta hcg artışı için yine çağırıcaklar zaten folik asite başlarsınız erkenden en azından.
Melikeumut Berram predictor early erken gebelik testi ile yaptım. Akşam da değerim 128.50 cıktı . 4 haftalık gebelik vardi
Mls9899 Berram bana ısrarla sen hamıle degılsın dedilerwbeta 1.20 cıktı Canım ama anneler hısseder bence sonra adetim bir gün geçti bende dedım bir test yapayım sonra bir baktım kopkoyu kırmızı renk hamileyim :) ama sonuçta hersey olabilir sen kendını cok fazla ümitlendirme herkesın farklı oluyo sonuçta ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun
Ggggggggggg Mahbuss benim kasıklarım üşütmeden dolayı normalde de ağrıyor ama hep sol ağrırdı bu ay sağ kasığım bir haftadır ağrıyor ve iki üç gündür oturduğum yerde içim geçiyo sürekli bi uyku hali ama havaların soğukluğundan mı başka bişey mi bilemiyorum. Bu bir hamilelik belirtisi mi 😂
Esra1260 Melikeumut Mahbuss Gaza gelip şimdi kalktım yaptım idrar testi ama negatif😂 üzülmek yok hala umudum var 😂 Benim kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ve hep günü gününe adet olurum hiç şaşmaz birazda hafif mide bulantılarım var tabi psikolojik de olabilir 😊
Devran Geç döllenmede olabilir ama bildiğim kadarıyla yani ben ilk yaptım saniyeler içinde belirdi ikinci çizgi oda silikti tabi kan verdim aynı gün 192 pozitif çıktı.bildiğim kadarıyla saniyeler içindi çıkan çizgi doğru 5 dakika sonrası şüpheli