Fatos20 Bebeğin kilo alması için neler yiyip neler tüketmeliyiz kız kardeşim de hamile ve 7. Ayında şuan bebiş 800 gram kilosu çok düşük dedi doktor
Minigim38 Fatos20 geceleri muz cici bebe süt ceviz bal ceviz blenderdan geçirin için baya fark ediyor
Beggg Fatos20 özel olarak hiçbir şey yiyip içmedim sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ekstra bir şeylerden fazlaca yiyeyim diye gayret göstermiyorum. 29+4 bugün gittik 1600 grammış doktor fazla olduğunu söyledi hatta😅
Beggg Nolmuss doktor fazla olduğunu söyledi hatta diyet yap dedi😅😅 zaten aşşırı sağlıklı besleniyorum bunun bir tık üstü aç kalmak😅
cokkasmabeabi Fatos20 kaç haftalık 800 gram? Kuruyemiş, balık yagi fayda etti bende. İlk gebelikte muz kaşar ceviz yiyerek tiksindim 2830 doğdu velet. Çok inanmıyorum aslında bunlara tamamen bebeğin bünyesine bağlı
Bulbulyuvasi Biraz genetik bir mevzu. Bugün bir videoda gördim hurma muzdan 200 kat daha fazla kilo aldırıyor ve daha yararlı bebek icin
Fatos20 Bulbulyuvasi ilk çocukta çok güzel almıştı 3279 gram doğmuştu yağızımız 2. Hamile şuan istemsizce kilo veriyor hamile kaldığında 58 kiloydu şuan 49 kiloya düştü kardeşim genetik olsa bende de olurdu aynı anda hamile kaldık aramızda 2 ay var
Bulbulyuvasi Fatos20 anne babasından bahsediyorum. Anne baba zayıf incecikse bebeğin 5 kilo olmasını beklemezsiniz. Kilo almaya elverişli bir bebek olmaz
Nolmuss Beggg aşkım 1800 du 29 da benım 32 haftalıkta baktırdık 2 kılo olmuş normal dedı doktor senın doktor saçmalamıs ne dıyetı 36 37 gıbı dogacak benım kı daha da alsın dıye ugraşcam ben🤦♀️
Nolmuss Beggg yok benım bobrekte sıkıntı çıktı ondan zaten onde demedi normal dedı ondan dıyorum yanı sana da senın kı saçmalamış dıye
Beggg Nolmuss aa geçmiş olsun canım,sağlıkla kavuşun inşallah🐣🤍 Evet sanırım saçmalamış dediğin gibi,dünden beri düşünüyordum artık düşünmeyi bıraktım😅