zge_frdi Karacaa ben kullanıyorum başından beri büyüklüğünden dolayi zor yutuyorum biraz ama baska bir sıkıntım yok
Sevilmesebebi Karacaa bebeğin için kullanmak zorundasın canım vitamin sonuçta bebeğe faydası ver tabi
Huzur20 Karacaa Ben kullanmıyorum doktorada dedim kilo alimim ıyi bebekte ıyi sadece kan ilacını iç hep dedi
Karacaa zge_frdi çok tadı bozuk ve büyük bir ilaç biraz araştırdım içeriğinde domuz katkısı var denildi.
Karacaa Sevilmesebebi faydalı şeyleri araştırıyorum bnde ilk gebeliğim tecrübesizim ama ilacıda içemiyorum anında istifra ediyorum. Ve domuz katkısı olduğunu duydum iyice mide kaldırmz oldu.
Fatmakaya158 Huzur20 ya benim doktorum da bebeğin kilosu iyi dedi bende 25 haftaya gircem 2 gün sonra 10 kilo aldım ama bende kullanıyorum
Karacaa Huzur20 doğrudur dediği banada mutlaka içilmeli dendi ama içemiyorum. Başka bildiğiniz ilaç yokmu aynı görevi gören :)
ekintopalca Bnde 6+4 de kontrole gittim doktor folic asiti kesip decavite başla dedi uyumadan önce içiyorum bi skıntı yaşamadım tek korkum kilo aldırması
zge_frdi ekintopalca su an 7 ayligim bitmek üzere toplam 7 kilo aldim ve en basindan beri kullaniyorum bana aldirmadi ama kisiden kisiye degisiyor tabi komsuma aldirdi
Sevilmesebebi Karacaa domuz katkısı mı varmış hiç duymadım bu kullandığım kaçıncı kutu doğuma az kaldı Bol suyla gönderiyorum yapacak bir şey yok
Huzur20 Fatmakaya158 Bende 22 haftaligim 6kilo aldım canim bence önemli olan vitaminli şeyler yemek icmek
Huzur20 Karacaa Hiç ilaç icmiyorumki canim valla bence vitaminli şeyler ye iç ona bile gerek kalmaz sütünü muzunu cevizini pekmezini hep faydalı olan şeyler ye valla gerek kalmz
Karacaa Huzur20 ben daha 9+5 haftadayım ilaç kullanamıyorum ve doğal beslenerek vitaminimi tamamlamak planım
Karacaa bhytkn Bundan sonrasını kullanma canım istersen tabi. Hurmanın çok yararlı olduğunu okudum ilk 6 ay. Kahvaltıda yeşillik peynir yumurta
Karacaa Huzur20 İnşaAllah canım bnde öyle planlıyorum internetten araştırıyorum ne yemem gerekiyorsa hangi vitamin için onu yiyeceğim diye
Huzur20 Karacaa Aynen öyle canim bide ne bilim hem güvenmiyorum ilaçlara hem almak istemiyo içim kan ilacı da içmiyorum onada pekmez üzüm yiyorum şuana kadar iyiyim şükür
bhytkn Karacaa ilk 6 ayı geçtim çok şükür canım iki aydır doktor vermiyor decavit. hurmaya da dayanamıyorum öyle bir iki tane yemek kesmez beni 😀😀 kutunun dibini bulabilirim o derece 36-37.haftaları bekliyorum yemek için 😊😊