Ae3800 Minik1Civciv benimde 1 kaybım var Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ae3800 Minik1Civciv maşallah büyükmüş hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 sanırım vardı 3 aylık kalbi durmuştu temiz çıktı sonuçlar bi kimyasal gebelik geçirdim şimdi sorunsuz geçer umarım
Minik1Civciv Ae3800 sağolun Allah razı olsun. Size de çok geçmiş olsun şu an hamile misiniz ama anlamadım. İğne kullanıyor musunuz sizde. Pıhtılaşma testi yaptınız mı o mu temiz çıktı.
Papatyamoms gokcetugumm evet sık sık takıp edıyorum zaten düşmüş olsa başlarım kan ılacına mesela suanlık hala ıyı yoksa ilaç karsıtı bı durumum yoktur asla
Ae3800 Minik1Civciv pıhtılaşma testi yaptırmadık diğer pataloji ve genetik temiz çıktı evet şuan hamileyim 10 haftalık
gokcetugumm Papatyamoms ay ne güzel maşallah bende bulantı yapıyor diye icemiyordum bugün aldım sonuçlarım berbat hemen başladım ağlaya ağlaya sonuçlara moralim bozuldu
Minik1Civciv Ae3800 sevindim canım çok şükür sağlıkla geçsin tüm gebeliğiniz için. Hepimiz sağlıkla kavuşalım 🥰♥️🤲🏼
Mucizemgeldi Srny77 merhaba bende sadece ikisini kullanıyorum affedersiniz tuvalete aşırı çıkıyorum ishale yakın Sizde böyle bir yan etki yaptı mı ilaçlar ?
Mucizemgeldi kucukbasay2023 ilaç etkisi var mı sizde ? Gün içersinde aşırı tuvalete çıkma ve siyah dışkı gibi sürekli vc
Mineklc Srny77 ilk üç ay folik asit sonrasında previt pozitive omega,feramat başladık hala devam 40 ım çıkama kadar içecekmişim bu ikisini birde osteocare içiyorum magnezyum takviyesi.Şuan 35+1 im