ressamanne_ Kızlar erken gebelik testini sabah yapmak şartmı sizce ? Artımed test yapmıştım 2 gün önce pozitifti
ebrarmom08 ressamanne_ ya o artımedi Allah kahretmesin bugün 5 dakikada banada pozitif verdi 😏 erken gebelik yaptım çıkmadı bence sabah yap canım
asude456 ressamanne_ canim eltim bugun artmed almis silik pozitif cikti bildigin pozitif freelly marka ile yapti sonradan hic bisey cikmadi bence artmed yaniltiyor
Ruyaninprensi ressamanne_ Erkende yaptım geç olandanda yaptım ikside çıktı 10 dakika içinde canım kaç günün gecti
Lindam06 ressamanne_ afedersiniz diyerek yazıyorum bardağa idrarrımızı yapıp koyuyoruz testi koyduğum gibi 10 sanıyede falan sürdü sürmedi net cızgıydı ıkısıde 🦋
Ruyaninprensi İkinci oğlumda 8 gün önce çok silik cizgiyle öğrendim erken gebelik testi ile ilkinde adet günü öğrendim bunda da iki gün gecince
Ruyaninprensi ressamanne_ Bence çıkar zaten 6 gün öncesine kadar doğru sonuç Yazıyor üstünde ayy heyanclandim inşallah çıkar kuzum
Lindam06 ressamanne_ ben 1 hafta varken anladım reglim gelmeyince 3 gün varkende lekelendim net anladım hemen yaptım 🥰
Ruyaninprensi ressamanne_ Yok korunuyorduk hiç hamile olduğum aklıma gelmedi günün geçtiğini fark ettim yaptım çıktı ve sonuç 374 çıktı yani üç dört gün öncede yapsam çıkardı
ressamanne_ Ruyaninprensi comfort early benimki üstünde 6 gün öncesi yazmıyor ya tek erken gebelik testi yazıyor bakalım sağol canım 🫶🏻🫠