Hifa2989 Ozgeliz maşallah sağlıkla hayırla büyütün evlatlarınızı bende bir SSvd adayıyım iki doğum arası 22 ay olucak sizce olurmu bir yandan korkuyorum da🙏🙏
Zeyneb_mihrap76 Ozgeliz sabah sabah öyle güzel ağladım ki rabbim saglıcakla büyütmenizi nasip etsin 32+3 deyim bebek hem çok iri hemde uzun boylu ikinci doğumum ilk dogumumdada iri ve uzun boylu bir bebek doğurmuştum normal doğumdu ama bu sefer korkuyordum sizin şu hikayeniz içine su serpti 🙏
Ozgeliz Zeyneb_mihrap76 yaaa 🥹🥹 hamilelik hormonları işte …♥️ Sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Mervoll Maşallah sağlıkla huzurla buyusun yavrulariniz inşallah .benikde ilk sezeryan kızım 4 yaşında şuan 3 aylık hamileyim benimde isteğim ssvd olmak için başarırım .bide sizde şeyi merak ettim hamilelikleriniz de nasıl besleniyorsunuz maslalah güzel kiloyla doğmuş bebekleriniz
Ozgeliz Mervoll özellikle bişey yapmadım eşimde iri doğmuş biraz genetik de etkiliyor tabi ama gebelikte yumurta , süt , yoğurt , kaşar peyniri , muz , soda , somon balığı bebeğe çok kilo aldırıyor
Ozgeliz Artemaaa_1 Biz Fransa’da yaşıyoruz doğum yaptığım hastane özel hastane diye geçiyor ama burada özel devlet diye bi ayrım yok yani hemen hemen aynı oluyor çok teşekkür ederim sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻❤️
umudum23 Ozgeliz Saglikla sihhatle buyutun ve guzel gunlerini görün evlatlarinizin 🥰 bu hafta kontrolde doktor 3568 gram bu hafta dogmazsa sezaryene donebilecek dedi diye endiseliydim çünkü başından beri normal doğum yanlısıyim hikayeniz bana umut oldu 🥰
Ozgeliz umudum23 ne mutlu benim için umut olabildiyse, bizim hikayemiz .. ❤️ her ne şekilde olursa olsun sağlıkla yavrunuzu kucaklayın inşallah 😍🙏🏻
umudum23 Dygistan Merhaba kontrole gittiniz mi ne dedi doktorunuz . Benim bebegimde haftasına gore kafasi biraz büyük ve kgsu 4 kgya yakin sormak istedim okudum ama guncelleme yaptiniz mi göremedim tekrar.sormwk istedim.o yüzden. Insallah her sey yolundadir hatta doğum olduysa da sağlıkla kavusmussunuzdur
umudum23 Ozgeliz Pazartesi tekrar gideceğim normal.dogum sansin düşüyor dedi ama bakalim duruma gore değerlendirilecek sanırım cok panik biriyim o.yuzden doktor cok deyay vermiyor bebek iyi gerisi çözülür düşünme diyor🙂