annesininkelegi Gamze4127 sümükümsü bir akıntı şimdi beyaz tonda geliyor. Oğlumda kahverengi gelmişti. Önemli olan kıvamıymış renk degil dedi ebe
Sena00 Tgcgkhn benim sancım varken nişan geldi sabah saatlerinde öğlen de doğum yaptım ilk gebeliğimde de direk suyum gelmişti öyle doğum yapmıştım
gulten_01 Bebiskosuu merhabalar nişan nasıl Bir şey acaba benden de geldi ama tam olarak idrak edemedim ilk gebeliğim çok anlayamadım nişan mı değil mi
Bebiskosuu Tgcgkhn valla aynı siz çatı muayenesi oldunuz mu? Doktorum bana böyle günlerce geldiği için bebeğin kafası kemiğinin arkasında kalıyor dedi muayene etti gerçekten öyleymiş sanırım geçemiyor sancı başlamasını bekliyoruz ama maalesef başlamadı hala
Tgcgkhn Bebiskosuu 2 cm açıklık var denildi perşembe günü nişan geldi dün net olarak sancı da bebek sertleşiyor tek normal doğumdan tırsmaya başladım
gulten_01 Tgcgkhn Merhabalar bende 37. Haftamdayım ilk gebelik ve oldukça tecrübesizim araştırmalarıma göre nişan açık pembesi renkte oluyormuş benden de geldi fakat rengi sarıydı acaba oda mı nişan çok anlayamadım üstelik iki kere geldi belli aralıklarla
Tgcgkhn gulten_01 merhaba kişiye göre değişiyor diye biliyorum bende sümükümsü pembe şekilde geldi ama sarımsı gelende vardır
Bebiskosuu gulten_01 şöyle bazen şeffaf bazen kanlı kan kısmı bazen ipliksi bazen pıhtılı mukus kıvamlı jelimsi bi şey