Rabiamesut01 Tgcgkhn 2 gün önce geldi hala doğurmadım hemde 3 cm açıklıkla 😂 ama biz daha küçüğüz o yüzden sanırım 35 haftalık🥹🥺 inşallah 1 2 hafta da bekler sıpam🥲
Tgcgkhn Rabiamesut01 benim doktorda 36 yı görelim sonrası mühim değil dedi o yüzden korkma seninkide küçük değil kocaman olmuş 🥲
Tgcgkhn Papatya_kokuyo5 hastane için ya kapı süsü çikolata mum ben erken sipariş vermiyim demiştim ama kısmet bakalım
Kubra0505 -Ozlem58- bende ilk kez karşılaşıyorum 😀 ilk gebeliğimde olmamıştı. Kanlı yada şeffaf afedersin sümüksü gibi birşey
findigim__ Tgcgkhn 40+1 deyim bugün, nişan geleli bugün 5 gün oldu ve 5 gün boyunca kan gelmeye devam ediyo hala, doğum başlamadı açıklığım da yok. Bel ve kasık ağrılarım arttı 1-2 gündür de bebek toplanıp sertleştiriyor kendini
Tgcgkhn findigim__ bakalım bizimki ne zaman gelmeyi tercih edecek sence bugün bi doktora gidip sancılara baktırsamm mı 🥲
binnur64 Tgcgkhn sancı 5 dakikada bir giriyodu, zaaten sancı girdikçe yere çöküyodum o sırada patladı suyum ama bebiş sertleşmiyodu
findigim__ Tgcgkhn nişanın geldiyse doktorunu bilgilendir tabi ki ama sancın olsa hissedersin zaten, her nişan sonrası sancı veya kasılma olmuyo benim nstlerde hiç sancım çıkmıyor 🫣
Tatar59 Tgcgkhn herkesin farklı. Bı genelleme yapamaz kimse. Suyun gelecekse sen ne yaparsan yap gelir. Gelecek bebeği de tutamazsın. Çok erken değil vakti gelmiş sayılır korkma.
hsizyl Tgcgkhn askm herkezin vucudu farklı benim kuzenimde 32de nisani geldi dogum yaptı herkez 40da dogum yapacak die kural yokki uzme canını bende 36da yapmistim 🌸