Edus35 Canım çay içtim yaa içmeyin diyorlar ama 3 ay bitene kadar kahve içmedim 3 ay bitince sütlü bir şekilde onu da tüketmeye başladım çay da dediğim gibi normalde demli içerdim biraz açık içmeye başladım sende içebilirsin, ilk 3 ay tamamen ne yiyip içebilirsem kâr kafasındaydım ben, kırmızk beyaz et tüketemedim koktuğu için onlar yerine bol bakliyat tüketmeye çalıştım, kısır da yapabilirsin kısır da çok yedim, bide ne yersen ye baharatı hep az olsun fazla baharatta mideyi harekete geçiriyor, yemek yicem kilo alcam diye kendini hiç zorlama 3 aydan sonra alırsın ilk 3 ay bebek senin kanından her türlü besleniyor o büyür gelişir yiyip içemiyorum bebek gelişemeyecek diye de düşünme, ne kadar az stres olursan hem ruhen sana iyi gelir hemde bebeğe pozitif yaklaşmış olursun, bakliyatlarla çorbalar yapabilirsin ben koktuğu için soğan bile koymuyordum ama salçalı bakliyatlı çorbalar da çok içtim o süreç hiç bitmeyecek sandım ama bitecek iştahın çok güzel açılacak sen yedikçe bebişin tekmeler atacak gerçekten hamilelik 4 aydan sonra güzelleşiyor