Edus35 Kızlar merhaba 6+5 deyiz bulantılarım 1 haftadır yoğun ancak şöyle herügn saat 17 den sonra başlıyor ya benimle aynı durumda olan var mı en sonunda bugün ilaç yazdırdım doktora priliam yazdı diye biliyorum eşim alıp getirecek
Deletedmom_053 Edus35 prilam kusmanı hafifletecektir inşallah bizde 5.5 aylık olduk kızımla🌸 hala istifra ediyorum birde migde yanması olunca o günüm zehir oluyor bende prilam alıyorum 2 adet birazda olsa rahatlatıyor daha yeni gebesin ben o haftalarda hastanede yatışım yapılmıştı istifra etmekten🥴
Nuraslanklc Edus35 ben sabah iki tane içiyorum doktor gece 2 sabah 1 öğlen 1 şeklinde önerdi ama yinede emin olamıyorum bı zararı falan olursa diye 2 adet alıyorum bulantıma iyi geliyor ama içtiğim de sersem oluyordum bugün burada birinden öğrendim uyku yapıyormuş 😁 işi gücü bırak yat yani içtikten sonra
Bekledigimmucizemm Edus35 bende 6. Haftadayım sabah bulantılar başlıyor akşama kadar akşam geçiyor ama bunada şükür sağlıkla gelsinler de gelip geçici bunlar
Ceydatrkmen Edus35 Edus35 merhabalar. Bende şuan 6+4deyim son iki haftadır bulantım ve halsizliğim çok fazla. Doktorum normal olduğunu söyledi. Sıcaklarda etkiliyordur illa ki.
Zekiye45- Sağ Salim atlatırsın inşallah canım kusmalar bulantılar oluyor çoğunlukla bende hiç olmadı çok şükür 20+3 haftalıkız kızımla sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi? Bu sene gerçekten kız senesi🥹🥰😃
Edus35 Zekiye45- benim bulantım hep var kusmam yok maşallah 🧿 Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸💖 ah vallahi kalbimden hep kız geçiyor meleğim diye diye seviyorum eşimde erkek diyor 🌝😂
Edus35 Deletedmom_053 al bendende o kadar yanmada oluyor kusmam yok gece 2 tane iç dedi doktor 2 tane ağır kalmıyor mı diye düşünmedi değilim şahsen 2 taneyle başlaman iyi dedi hep bu saatler gece yatana kadar perişan oluyorum ilaç taraftarı değilim mecbur kaldım en sonunda
Edus35 Deletedmom_053 bulantı ilacını geç mi kullandınız bu dönem hastanedeydim dediniz ya o zaman kullanmıyor muydunuz
Ceydatrkmen Deletedmom_053 prilam sizde uyku hali vs yapmadı mı. Ben kafamı kaldıramıyorum prilam içtiğimde
Deletedmom_053 Edus35 Ağır olmuyor zaten 10mg 10mg ikiye ayırmışlar o da günü kurtarıyor doğuma kadar devam😁🌸
Deletedmom_053 Edus35 baştan beri kullanıyordum canım 30 35 poşet kusuyordum bir gün doktoruma giderken muaynede kusmaktan bayıldım sıvı kaybından yatışım verldi hergün 2. Kg serum alıyordum şuan daha az kusuyorum ama migdemde çok yanıyor
Edus35 Deletedmom_053 gece yatmadan önce mi alıyorsunuz sizde aç mı tok mu hemen arka arkaya mı yoksa bekliyormusunuz 🐣
Deletedmom_053 Edus35 bulantım olunca hemen iki tane birden içiyorum aç tok farketmiyor demişti doktorum🌸
mirooo bitanemiz24 bende 6+2 yim koku hassasiyeti başladı yani çok iyi koku alıyorum bazılarından iğreniyorum. Midem de sabahları bulanıyordu genelde fakat artık bazen akşamları da oluyor. Allahtan hiç çıkarmadım inşallah böyle böyle ilk trimester ı atlatırım🥲🥲
Feryyy mirooo Ceydatrkmen Bekledigimmucizemm bitanemiz24 kızlar bende daha yeniyim 5+2 bel ağrısı var bende sizdede varmı acaba normalmi bu ağrı kuyruk sokumum ağrıyor resmen birazda cereyanda kalmışım sırtımda ağrıyor acaba bundanmı yoksa kötüye yormakta istemiyorum ama
Loyammmm 7+5 haftalık hamileyim prilam kullanıyorum herşeyden tiksindim meyve, salata yiyorum sadece umarım bir an önce bulantılar geçer