Ceylanim Ema kisiye gore degisiyor sanirim 27 haftalik gebeyim hala acim hala yiyemiyouurum gunde cok acikirsam sadece bi ogun 😣😣😣
Ema Ceylanim aynen herkesin farklı oluyor sanırım hamile kalmadan önce çok iştahlıydım sürekli bişeyler yerdim şimdiden 2 kilo vermişim yemek yemek istiyorum ama midem almıyor 🤦🏻♀️
Buskat Ema ben de öyleyim. Tatlı ve ekmek tüketimini azaltırsanız almazsınız. İlla ki yiyoruz ama biraz kendimi tutmaya çalışıyorum açıkçası. İki yerine bir yiyorum😊
fitmom @sinemsbites benim instagram adım. Sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmeye çalışıyorum bunu paylaşıyorum beklerim 😇
Skr mervek123 Bende Suan 27 haftalık hamileyim aynı şekilde aynı 90 kiloyum ama dış yapıma bakınca hiç o kilo yok gibi hareketlerim yavaşta değil gayet atik ama 90 kilo oldum bi kere 😀😀
meryemde Bende 24. haftaMdayiM ve 6 buçuk kilo aldım aldim.2 aydır hızla kilo alıyorum .çok korkuyorum valla:/
Migrenligebe Ema 16dan sonra basliyor genelde, ama herkeste ayni istah olmuyor. 22. Haftama kadar 3 kilo almistim
Yagmurmert Ugurbocegi benimde bu son ay da tatlı isteğim çok oluyor nedense. Habire tatlı yemek istiyorum. Bende 60.8ile hamile kaldim. 35+1deyim. Suan 69 kiloyum.