Yesimkose LaleDeniz arkadasiniza rapor ve renkli resim verilmis mi acaba? Benim doktorum da bezmialem veya cerrahpasada yaptir demisti cerrhpasanin fiyatı daha uygun mus memnun kalmismi arkadasiniz
Yesimkose Arya92 simdi tekrar aradim bezmialemi ilk kadin doguma randevu almaniz gerek dedi bezmialem hastane sitesinden alabilirsiniz kadin dogum gebe polikinligine onlar yonlendiriyormus
Arya92 Yesimkose tesekkurler ama daha sonra mi detayli olacak yoksa ayni gun oluyor mu acaba o konuda bilgi verdiler mi
Mybabe Yesimkose fiyat belirtmiyorlar muayeneden sonra size soylenir diyorlar burada gordum kimisi 160a kimisi 260a yapmis bezmialemin sistemi cok ilginc
Yesimkose Arya92 detayli icin randevu veriyorlar daha sonra oluyor 4 ile 6 hafta sonrasi diyor benim 23 haftaya denk geliyor umarim 22 verirler
Arya92 Yesimkose tesekkur ederim. Insallah istediginiz gibi olur. Benim icin erken ama arastiriyorum. Olmadi randevu alayim Ben de
Yesimkose Arya92 benim esim aramis simdi 18 haftalık tan once alinmasi gerek sonrasina vermiyoruz demisler bezmialemin cagri merkezi saka gibi biri yok dio biri var dio biri gec olursa verilmez dio persembe gidicem o zman tekrar yazarim
Arya92 Yesimkose insani oyuncak ediyorlar ama elimizde mahkum iste. Neyse bizde bir kackere arayip sansimizi deneriz artik