GokceHasan Bezmialem fatihde yaptirdim.Tavsiye ederim.Prf.dr.Pakizer Banu kiliçoğlu.. Perinatoloji uzmani ayni zamanda.
Esrabayrakdar GokceHasan memnun kalmışsınız heralde. Eşleri alıyorlar mı yanımıza bide cd veriyorlar mı bide ücret neydi acaba ?
Yesimkose GokceHasan fiyati nedir ve randevuyu ilk kadin hastaliklarindan mi aldiniz nasil rabdevu aliniyor ben 19 haftadayım 3 hafta sonraya verirler mi acaba 😔
Haticeyildiz Sislide yaptirdim por.dr. Recep Has sadece detayli ultrasonla ilgileniyo ozel muayenehanesinde
Pinarylmz Haticeyildiz çok iyi yapmışsınız, Recep Hoca perinataloji ve detaylı ultrason konusunda en iyilerdendir..
EzgiK Sinemm merhaba Sinem hanım sanırım Prf. Dr.Oluş Api den bahsediyorsunuz sanırım 2'li test için mi gittiniz bende önümüzdeki ay gideceğim memnun kaldınız değil mi ?
GokceHasan Esrabayrakdar evet benim esim girdi.Aliyorlar esle beraber ucret 280 tl odedim 2-3ay oldu.21 haftaliktim o zaman simdi 36 olduk.Ve ben gercekten doktordan memnun kaldim.Tavsiye ederim.
Sinemm EzgiK aynen ikili test için değil renkli ayrıntılı ultrason çekildi ikili testi muayne olduğunuz doktor yapıyor evet çok memnun kaldım
Haticeyildiz Pinarylmz evet cok iyiydi en ince ayrintisina kadar herseyi anlatti icim rahat ciktim ordan
Haticeyildiz MuratZeynepDiner hastane degil kendi muayenehanesinde bakiyo 600 liraya sadece ayrintili ultrasona bakiyo googleden recep has yazinca adresi cikiyo