FDM220 Iremdgn rahat bir şekilde atıyorsan eğer kanala girmemiş zorlanıyorsan veya hiç aramıyorsan kanalda ve doğum yakın demek 😊hayırlısıyla kucağınıza alın. Ben yaptım öyle ki zaten ebem söylemişti 🌸
feyzaaa123 haftada yapabiliyordum. aradan 2 3 bun geçti tekrar denedim yapamadım. şu an 39. haftadayım hâlâ tık yok. güvenilir değil yani
Beyzabasyigitt Eskiden yapabiliyordum bugün 33+2deyiz yapamadım üzüldüm inşallah doğruluk payı yoktur daha çok erken 😢
Kukulikukuli12 Iremdgn b en 41. Haftaya kadar atıyordum 😄 zaten en sonunda suni sancı ile dogum başlatıldı
Mariyete 35 te yapamıyordum 36 da tekrar deneyeyim dedim yapamadım zorladım olmadı şuan 38 haftayım ve pazartesi sezeryan doğum çok güvenmedim inşallah isteyenlerde tutar
guzelanne01_ Iremdgn 38+1 de doğurdum bacak bacak üstüne atmadan duramam gayette atıyordum son güne kadar😂Bence doğru değil
Rmysarft guzelanne01_ kız öyle bacak bacak üstüne atma değil duvara tam yaslıyorsun sırtını bacağını diğer bacağının üstüne atmayı deniyorsun
selmaunes Iremdgn burdan gördüm ve hemen kalkıp denedim ama hala atabiliyorum ben 37+4 olduk hiç tık yok zaten yalancı sancı bile hissetmedim bu zamana kadar hiç, sanırım 40 ı doldurucam ben bu gidişle 😅