Sena00 Youngmotherr hadi bakalım sağlıkla gelsin önce kim doğurur diyorduk ben dün doğurdum sağ salim aldım.kucağima darısı başınıza inşallah
defnezumram Youngmotherr ayyyy sonundaaa rabbimmm sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn analı babalı büyütsün darısı bizlere olsunnn 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Youngmotherr defnezumram normal oldu hikayemi toparlanınca yazarım canım yanıyor dikişlerden 😂 bebito 3520 gram 49 cm doğdu
defnezumram Youngmotherr oy maşallah kuzuma sağlıcakla kalın güzelce dinlenin doğum hikayeni bekliyoruz ❤️❤️
Youngmotherr Merhaba teyzeleyyyy Ben Ahlas Berk sizi çok kandırdım özür dilerim ama artık doğdummmm annem eldivenleri unutmuş da çorap geçirdi teyzeler bana 🫢🙈❤️
3Tospikannesi Youngmotherr ayy maşallah sana kuzumm olsun tatlı telaşlardı bunlar Rabbim seni annene bağışlasın inşallah sağlıkla büyü paşam 😘🧿🥰❤
3Tospikannesi Youngmotherr gözün aydın canım benim kurtuldunuz çok şükür sağ salim darısı burdaki tüm gebelere olsun inşallah Sağlıkla büyüt miniğini çok sevindim 🥰
1melekannesi3858 Rabissssscee kaç kilo doğdu bebisin canim gözün aydın Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin
Guler9 Youngmotherr çok sevindim canim benim Rabbim evladın ve ailenle bir ömür boyu mutluluklar yaşatsın inşallah 🌺
Arzu_Ak Youngmotherr ayyy gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bize olsun son 6 gün kaldı bakalım ne zaman gelicek