guzelanne01_ Elif_p 0 acı canım aşırı 0 hemde yan etkisini daha bilmiyorum canım taktıralı 20 gün olacak Regl olmuyorum ben doğumdan sonra zaten 9 10 ay ,kis olabiliyormuş doktorum dedi ama bu her korunma yönteminde hatta her kadında olabiliyormuş
Babymee Bu kadar aksiyona gerek var mı hanımlar. Neden bir çılgınlık yapıp en sağlıklı korunma yöntemi olan prezervatifi kullanmıyorsunuz sbjsksk
Elif_p guzelanne01_ anladım canım hemen dogum dan sonra mı taktırdın mesela koruyuculuğu ne zaman başlıyormuş bir de kolda rahatsız ediyor mu seni
guzelanne01_ Elif_p anında başlıyormuş bu benim içinde önemliydi canım,%99 koruyuculuğu var 0 rahatsız etme hissetmiyorsun bile
Bebisannneessi Zelihasap ya bende spiral düşünüyorum ama çok ozr dileyerek soruyorum ipinin içine kaçma durumu oldu mu bundan endişe ediyorum
Zelihasap Bebisannneessi evet ben 3 sene önce kızımın doğumundan sonra taktırdım tekrar gebe kalmak istediğim için çıkarmaya gittim doktor ipinin geri kaçtığını söyledi şehir hastanesine yönlendirdi orda daha ileri aletler var çünkü oradaki doktor çıkardı
Elif_p guzelanne01_ tamam canım sağol ben de bunu yaptırayım o halde cünkü biz kesin çözüm istiyoruz artık cocuk sayfasını kapatacagız
guzelanne01_ Elif_p çoçuk sayfasını kapatacaksan bu canım en güzel korunma yöntemi 3 yıl koruyor her 3 yılda bir yeniliyorsun sadece
Busetomris Candanylmz hapla nasıl hamile kalıyorlar anlamış değilim. İçmeyi unutursan o ayrı. Eğer emzirmiyosan yazz 24+4 hapını tavsiye ederim
guzelanne01_ Busetomris bende yaz kullandım 10 yıl unuttumda içmeyi çoğu kez aynı saatte almazdım ama galiba %100 koruyor bence
Elif_p guzelanne01_ aynrn kapatacagız canım kesin kararımız bir kızımız var bir de oglumuz olacak 2 cocuk yeter Allah olmayanlara versin 🤲
Minikperi Yenibirannee ben doğum kontrol hapıyla hamile kaldım hem de saat kurup dakikası dakikasını içmeme ve hiç atlamamama rağmen 😅 bence en iyi korunma yöntemi prezervatif. Ya da kabul ederse erkeğin vazektomi olması 😅