yslnrsh Yine geldik bir uykusuz gecenin daha başına.. Bugünün konusu korse olsun, ne zaman kullanmaya başlayacaksınız normal doğumdan sonra?
Happy20 yslnrsh daha dogurmadin ne zmn kullanacağımı öğrenirim 😅burda bekliyeyim nasıl olsa uyulmuyor sıcaktan
1prensesannesi_ yslnrsh bende uyumustum sıcaktan geri uyandım artık nefes bile almak çok zor oluyor nerde durayım beeeeen 🥵🥵😭😭
cokkasmabeabi yslnrsh bir bana mı gereksiz geliyor korse? İki normal doğum yaptım kullanmadım doğumdan sonraki ilk sarkiklik rahim değil mi zaten kilo verdikçe geçiyor o
GunRAM_ yslnrsh hiç bi şekilde uyku tutmuyor kaşıntım karın ağrısı sıcak Allah tüm hamile kadınlara sabır sağlık versin inşallah 🤲💞
Welcometomylife Ben daha korse almadım. O sıkıntıya gelebilir miyim bilmiyorum 🤷🏻♀️ bu ay doğumum olacak. Çok gerekli görürsem Ekim gibi alırım diye düşünüyorum
yslnrsh Welcometomylife ben de bi tık toparlanmak ıcın takayım diyorum eylüle denk geliyor cok sıcak da olmaz umarım
_Betus58_ ,10 haftadaym midem kazandı kalktm bu saatte kahvaltı yaptım gerçekten ne tuhaf şey bu hamilelik bebeğim daha kiraz kadar neden bukadr acıkıyorum 😄
yslnrsh _Betus58_ uyumuşken kalkmasaydın keske şimdi bidaha nasıl uyuyacaksın ya yatmadan bol bol ye 😂😂
1prensesannesi_ yslnrsh evet hele son hafta beni bitirdi uykum deli gibi var aka hava çok sıcak ya terliyorum ya da tuvalete gidiyorum 🥵🥴🤷♀️
1prensesannesi_ cokkasmabeabi bilmiyorum ki benim kız nazlı çıktı erken doğum riskim vardı enfeksiyondan dolayı şimdi gelesi gelmiyor galiba bu sıcakları çekmemek için gelmiyor akıllı kız yani kim olsa mis gibi suyun içinde yüz yediği önünde yemediği arkasında resmen 5 yıldızlı otel konforunda 😂😂🤷♀️🥵🥵
yslnrsh cokkasmabeabi benim biraz göbeğim de vardı belki normalden daha fazla sarkar diye düşündüm biraz toparlanır diye alayım diyorum
cokkasmabeabi 1prensesannesi_ 😂😂😂😂 benim komşu da 33 haftalık erken doğum riskiyle hastanede yattı 38 haftayi geçti hala doğuracak 😬 bebelerin nazıyla daha ana karninda oynamaya başlıyoruz bu neyse böyle
cokkasmabeabi yslnrsh lohusalik bittikten sonra vakit buldukça mekik çekin karın kaslarini güçlendirir. Korse de kimbilir ne pahalıdır şimdi 🥴 bir de yüksek bel sıkı şeyler giyin hep korse niyetine.
GunRAM_ yslnrsh aynen öyle doğduktan sonra daha zorlu süreç başlıyor bence şuan Bizim iyi Hallerimiz 😂