Taptazeanne
[bilinmeyen] 2 günde iki katına çıkması gerekiyor
Kubrasazoglukurt
[bilinmeyen] dört gün ilk zamanlar içim çok uzun canım iki gümde bir ölçtür ve o şekilde takip et
Aysebkr1258
[bilinmeyen] bence gayet normal değeriniz ultrasonla bakılsa keseniz bile görünür benim doktorum bir defa yaptı kan testi başka hiç yapmadı bile
Deletedmom344
[bilinmeyen] Benim doktorum da en az 1500 olunca görünür dedi.
Duyguanneoluyor
Deletedmom344 aynn benim doktormda 1500 olunca gözükür demişti
Ckyert
Ultrasona girerken sıkışık olmak gerekiyor ondan görmemiş olabilir
Ufkumm
[bilinmeyen] fazla bile yükselmiş canım
Aysebkr1258
[bilinmeyen]
Kaç gün oldu adetiniz geçeli
1072PINAR
[bilinmeyen] [bilinmeyen] Yavaş mı yükseliyormuş??? 360,iki gün sonra 720 iki gün sonra 1440 olması gerekiyor.Senin ki çok daha fazla artmış.İkiz gebelik bile olabilir.
Aysebkr1258
[bilinmeyen] bence değer gayet güzel hiç çanınızı sıkmayın bir kaç gün sonra gidin keseniz görünür
Senaagnsdvc
[bilinmeyen] normal benimde ilk test yapıldığında 954 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 3013 çıktı doktor beklediğimiz seyir bu şekilde olmalı dedi ☺️
deletedmom6295
[bilinmeyen] olması gerektiği gibi görünüyor
Ufkumm
[bilinmeyen] bazı doktorlar özellikle acildekiler öyle can sıkıyorlar canım
1072PINAR
[bilinmeyen] Canım iki gün geçtiğinde değer iki katına çıkması lazım.Şuan senin kesen de görünür baksalar.360 720 1440 2880 diye iki günde bir katlar sen 3000lerde yazmışsın değerini.Ben anlamadım bu doktorlar Ne bekliyor bebekler takla da atsınlar bari ☺️
Ght
[bilinmeyen] yavaş mı yükseliyormuşş saçmalamış.Benim de sizin ki gibi arttı 10 kat artmış daha ne olsun.Bana 2000den sonra 2 gün sonra gel dedi doktor gittim keseyi gördük.gayet iyi yükselmiş takma kafana
Ght
[bilinmeyen] bozma bozma al randevunu git doktoruna o versin sana bilgi
Bjk19031903
[bilinmeyen] ne yavasi 10 katina cikmis bence iyi
Tuubaaa
[bilinmeyen] bence değeriniz gayet güzel Yükselmiş kese bile görünür şuan. Hayırlı olsun
tugba_kck_1987
Sakin moralini bozma değerlerin düşük değil her smn yüzde yüz yükselmez yüzde 60 70 ler normaldir ki hesabına göre sizin değerler normal seyirde yukseliyo kese oluşmuştur artık kalp atışı için daha 2 hafta kadar beklemen gerekecek canım
Tuubaaa
[bilinmeyen] inşallah 😊