Zehross03 Bebeklerim2p kız napıcaksın sıcaktan nefes alamıyoruz ölüyoruz burda ben çok pişmanım yaz olduğuna 🤣 güzel olmuş çekiminiz 🌼
Bebeklerim2p Zehross03 gerçi doğru şimdi bile ölüyorum nemden Eskişehir’de ilk defa neme boğulmuş olarak görüyoruz😂😂
Zehross03 busratoprak01 zaten 1 2 hafta içinde düşünüyorum bakalım şimdiden ayak ağrısından yürüyemiyorum
Zehross03 Ozgeeeee34 Fotoğrafevi diye biyer 750 tlye 1 elbiseyle çekim yapıyo Afyon bebek fotoğrafçısı diye biyer var Oda iki elbiseyle 1000 tl istiyor Elbisesiz 1000 tl isteyen yerler var
Zehross03 Bebeklerim2p eskişehir türkiyenin rekorunu kırmış bu yaz zaten afyonda 40 derecenin altına düşmüyo bu neydi böyle anlamadık hiç esmiyo ya yaprak kımıldamıyo resmen
Zehross03 Ozgeeeee34 uygun ama elbiseler öyle güzelde değilki ya instagramdan bakabilirsin isimlerini aratıp
1cocuklumom Zehross03 Ben dış çekim yapmamıştım kıştı oğluma hamileliğimde yapmıştım şimdi 2.hamileliğim yine yaparım bu tarz büyük ihtimalle
Nhlhmz11 Zehross03 1.70 , çok uzun değilim , kiloyu nereye aldım onu da bilmiyorum😅 59 la kaldım 57 ye düştüm sonra 84-85 falandı girdim doğuma ve 37 haftayken 🙈😅 şuan kızım beş aylık 64-65 kiloyum :) gidecek inşallah kalanda