Zehross03 Kararsızım 1000 tlden başlıyor stüdyo çekimleri kendimiz çekelim dedim düzgün abiye elbise lazım onada aynı para gidecek kendi çektikleriniz yada stüdyo çekimlerini paylaşında çekeceklere fikir olaun kızlar bende nasipleneyim 🌼💅💃
Hatice-01 Zehross03 beyaz bi duvarın önüne askılı elbiseyle geçin yan durun,karnınızı tutun aynı zamanda karnınıza bakın saçlarınızı da dalgalı yapın işte bu kadar fotoğrafı çekin ve siyah beyaz paylaşın
Nhlhmz11 Zehross03 33 haftalıkken gittim, 37 de doğum yaptım, doğumdan bir hafta sonra da kızımı götürdüm aynı yere 😇
1cocuklumom Zehross03 Ben dış çekim yapmamıştım kıştı oğluma hamileliğimde yapmıştım şimdi 2.hamileliğim yine yaparım bu tarz büyük ihtimalle
Zehross03 __mom1 32 yim şuan karnım var ama büyüse daha iyi olur sanki havalarda çok sıcak şöyle 1 2 hafta sonra daha iyi
Zehross03 __mom1 32 den önce karın çok olmuyoki ya ben 32 yim tam anca bu hafta büyüdü karnım tam anlamıyla çok yapışkanlı bişeyler giyince anca 🤣
Zehross03 Hatice-01 sonra pişman olurmuyum diye korkuyorum aslında biraz daha farklı stüdyo çekimi çünkü prof kamera bidaha çocuk düşünmüyorum çünkü yapamam 🤣
Kubrakarahan gecen hafta yaptırdık bizde 🫶🏼tabi fotoğrafcı 3-5 hafta sonra iletiriz fotileri dedi eşimin telden çektikleri bunlar 1600 ödedik
Damladll Bende burda durayım 😊 İstanbul da stüdyo çekimi istiyorum, yaptıran var mı, önerebileceği fotoğrafçı ve fiyatlar nasıl 🫣
Bebeklerim2p Bende ilk hamileliğimde yapmıştım bunda yapmam galiba kışa denk geliyor yine 😂 yaz hamileliğini bi türlü tutturamadım eller gibi 😂😂
Zehross03 Bebeklerim2p kız napıcaksın sıcaktan nefes alamıyoruz ölüyoruz burda ben çok pişmanım yaz olduğuna 🤣 güzel olmuş çekiminiz 🌼
busratoprak01 Göbeğim biraz daha çıksın diye fotoğrafçıyı dinlemeyip 36. Haftada stüdyo çekim yaptırdım ama 1’saat ayakta çok zorlandım bide topuklu giymiştim elbise çok uzundu . Siz siz olun en geç 33 de yaptırın
Zehross03 busratoprak01 zaten 1 2 hafta içinde düşünüyorum bakalım şimdiden ayak ağrısından yürüyemiyorum