Firstmomfirstchild Bebeğinizin odasını kaç haftalık hamileyken aldınız? Uzun arastirmalarim sonucu bir oda begendim uygundu da. Ama ne zaman alsam bilemiyorum. Sizler ne zaman yatağını, dolabını aldınız?
Zeynep_ze Firstmomfirstchild nerdrn beğendiniz acaba bende oda arayışı içindeyim aklıma yatanı bulsam hemen alacam 25haftalığıö ama sürekli zam geldiği için bulduğum an alacam
Basak2906 Firstmomfirstchild bugün büyük kızıma aldım onunkini bebeğe vereceğim bence bulduğunuz an alın her hafta zam geldiğini söylediler internet sitesinden bakıncada geçen haftaki fiyatın olmadığını gördüm maalesef 😔
Firstmomfirstchild Zeynep_ze genc bebe’nin bir subesinden baktım ama pierre carden ürünleri satiyorlardi :) bulduklarim ucuz olunca kaliteli olmuyordu kaliteli olan pahali oluyordu indirimde olan bir mobilyasini begendim ama iste bilemedim 15 hafta cok erken mi olur acaba diye
Zeynep_ze Firstmomfirstchild ben detaylı ultrasonu beklemiştim alışverişe başlamak için ama erkenden dizip bekleyenlerde var zor bir karar şu zamlarda valla 😂😂
Seyma5461 Benim oda yapacak yerim yok o yüzden ahşap beşik aldık odama henüz 11 haftalığız biraz erken ama fiyatlar malum çok yükseliyor paramız varken beşik ve bebek arabasını aradan çıkardık
Firstmomfirstchild Papatyamoms teslimi zaten 1,5 ay sonra yapiyor yani 7 hafta sonra 22 hafta gibi geliyoe teslimi
Koalammm Firstmomfirstchild hamile olduğumu öğrendikten bir kaç hafta sonra aldım iyi ki de almışım diyorum çok fzla zam geldi
Defnesmom_ Firstmomfirstchild 19 haftalıkken aldım daha teslimatı yapılmadı 1 ay sonra teslimatı yapılacak gelene kadar 23 hafta olurum sonra yavaştan kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum
umutunannesi2023 Firstmomfirstchild ay ben 2-3 aylik falanken besik almistim dayanamayip dolap vardi zaten ogrendigimden beri hep bisey aliyoruz 🥲😀
Firstmomfirstchild Bramasole bizde 4.ayın icerisindeyiz 🤩 begendigim seyi almak istiyorum da aceleci olmak istemiyorum da ☺️🤣
SeDAaaaa35 12-13 haftalıkken aldım canım iyiki almışım zamlar insanı mahvediyor hiçbirşeye yaklaşılmıyor
Firstmomfirstchild SeDAaaaa35 kesinlikle ayda 1 zam geliyor. Iste ben de bilmiyorum bazen erken almaktan korkuyorum :)
imrnx Firstmomfirstchild 30 haftalıkken sipariş için gitmiştik şimdi 32 hala gelmedi muhtemelen 2 haftası daha var 😅
SeDAaaaa35 Firstmomfirstchild Rabbim nasip ettiyse her türlüsü olur canım öyle düşünme nasip olmazsa son haftada bile olmaz. Anlatabildim mi acaba içini karartma en güzelleri olsun inşallah
Firstmomfirstchild Basak2906 yani 2+1 evimiz. Doğuma kadar 3+1 eve de gecebilme.ihtimalimiz var bilmiyorum ama hani bebisin odasini kiler niyetine kullaniyordum bosaltirim sıkıntı olmaz yerini ayarlayabilrim 🙂 zaten 2 ayda anca teslim ederler