nisamom_ Kızlar belirtileriniz varmı yumurtlamadan beri göğüslerim hasas biliyorum erken ama 2 defa test yptım negatif 🥹 7Ağustos yumurtlama 8 Ağustos çatlama gördüm sizde durumlar nasıl💐😊
Dunyammmm nisamom_ bat 26 benmde canm . Pazartesi çok fazla belirti oldgu icn test verdm 1.20 çıktı yükselme ihtmlide oluyormus düşme ihtimalide ilk gebeligindeki belirtileri yaşayınca Bi heyecanlandım bnde🤭
Yusufayazin__annesi nisamom_ 29 temmuzda adet gördüm 11 de yumurtlama 12 ağustosta çatlama oldu kasık agriisi oluyor ara ara
Panioku Canım bende 6 ağustos yumurtlama 7 agustos çatlama gördüm haff kasık ağrım var başka belirtim yok
nisamom_ Panioku yaa inşallah olur bu ay canım ne zaman test yapıcaksın 😊 daha erken ama ben yaptımda negatif 🥹🫣 daha var bi kere daha yaparım ne zaman yapsam bilemedim tutamıyorum kendimi
Kr6543 Ben yumurtlamayı geç gördüm 3 gün önce gördüm daha o yüzden daha anca değerlendirdik geç döllenme olacak heralde
nisamom_ Kr6543 sanırım canım inşallah bu ay olur geç olsun güç olmasın saati saatine nasip etsin rabbim inşallah😊💐
nisamom_ Dunyammmm yaa inşallah yükselir canım daha erken çok çok zamanımız var bu ay güzel haberler alırız inşallah😊
nisamom_ Yusufayazin__annesi yaa inşallah bu ay güzel haberler alırız canım benim erken oldu yumurtlama 10.gün 11.gün çatladı normalde 12/14 gün arası olurdu ümitsizim test yaptım erken biliyorum ama negatif🥹
Yusufayazin__annesi nisamom_ erken canım daha şimdi yapma bende de yapma isteği var ama yapmicam 3 4 gün kala yapmayı düşünüyorum femara kulalndim bide bu ay insalalh olur gebe kalırız
nisamom_ Yusufayazin__annesi ayy inşallah canım ben pazar yapsam mı 6 gün kalmış oluyor gerçi dün yaptım erken gebelik testi negatifti pazar günü de negatif çıkarsa daha çok üzülürüm bekliyim biraz daha 🥹 inşallah güzel haberler alırız bu ay 💐😊