Birrrcan hayalim35 kesinlikle benimde dediğiniz şekilde gece oldu mu basalar gün aydı mi durur ve kuru kaşıntı nerde nasıl bulaşmış ki hiç bilmiyorum evde çıktığım bile olmuyor havalar çok sıcak diye 😒çok teşekkür ederim cevabınız için
Meh2727 Birrrcan aynı sorun bende de. Var cnm uyuz deil korkma benim diktorum gebelik alerjisi dedi bacaklarını tuzlu ılık suyla yıka bı nebze ilaç fayda etmiyor malesef 2 ayım kaldı iple cekiyorum dogumut ft
aren3521 Birrrcan benm de aynısı oldu ama yavaş yavaş geçiyor prednol hap ve krem verdi doktorum baya iyi geldi ondan sonra rahatladm ben
Birrrcan Meh2727 bende daha 28. Haftamdayim önce kolestazdan korkuyordum şükür o değil bu sefer uyuzdan korkuyorum dediğiniz olsaydı günlerdir eşimde olurdu diye düşünüyorum
Sibelnehir Birrrcan benimde çok kaşıntım vardı doktora söyledim susuz kalıyordur cildin dedi, banyodan sonra daha kurulanmadan nemlendirici sürüyprum düzenli kaşıntı neredeyse tamamen bitti, doğal avakadolu krem sürüyprum ben
Birrrcan Sibelnehir yaa çok teşekkür ederim bende dediğiniz nemlendirecegim ama günde 3 litre su içiyorum
Gacar Aynı sorun bende de var malesef bu sefer bacak altlarıma indi ve çok kaşınıyor. Doktor gebelik alerjisi dedi krem kullanıyorum ve alerji hapı ama geçecek gibi değil ne yapmak lazım
Birrrcan Gacar geçmiyor on gündür bu durumdayım ben çaresini bulamadım tek çare ilaçları kullanmak galiba uyuzdan da korkuyorumm o mu diye acaba
Ayseee13 Maalesef ki 1 haftadır aynı sorun bende de var doktor kurdeşen olmuşsun dedi hap krem kullanıyorum hiçbirşey fayda etmiyor tüm bacaklarımı sarmış halde psikoljımı bozdu gerçekten gece o kadar kaşınıyor ki kanatıyorum farkında olmadan 🥲
Birrrcan Ayseee13 çok kötü yaşayan bilir ancak Allah kimseye yaşatmasın 🙏🏻 sizinki kabarcık falan var mı
Sibelnehir Birrrcan içilen su da etken ama cilt kuruyor ondan da olabilir benim nemlendirince geçti, ama öyle kabarma falan olmadı bende hiç sadece kuru kaşıntı özellikle geceleri