Allahkahretmesin1 _brcu88_ tosbik dayanamadı gecenin bir yarısı gelmek istedi hiçbir sorunum yoktu birden bira oldu ne olduysa hafif sancıyla gittim kendimi ameliyathanede buldum 😂😂
_brcu88_ defnezumram birdahaki randegunuzu ne zamana verdiler ? Ben 30 da gitmiştim 2 hafta sonra tekrar verdi yarın gitcez yani 32+ 5 olacak
ikiprensannesi__ _brcu88_ devlet hastanesi 36 da gün vermeye başlıyor özelde 34 de felan sorarsanız hesaplama yapıp verebilir
_brcu88_ ikiprensannesi__ aynen olabilir sorarım yine bi yada doktorun söylemesini beklerim zaten gün vereceği zaman randevu da gittiğinde bidahaki randevuda günü vereyim diyormuş bakalım hayırlısı teşekkür ederim ❣️
Selinakbas _brcu88_ Eğer çocuğun herşeyi normal sağlığı yerindeyse 38nci haftada alıyorlar diye biliyorum ama doktorunuz daha iyi bilgi verir
_brcu88_ Selinakbas evet canım sezeryan da genelde o şekilde 38.39 haftalar arasında alıyorlar herhangi bir sıkıntı olmazsa
defnezumram _brcu88_ bende 30da gittim 33te gel dedi ben çalıştığım için 32 de çalışamaz raporu için gelecem hocam dedim tamam o zaman 32de gel dedi 32de gittim 3 hafta sonra gel dedi haftaya cuma gitcem bakalım
defnezumram _brcu88_ benim ağrım sancım yok canım ondan bebek hareketinde yada ağrın sancın olursa gel dedi zaten doktorum ama gerek görmedi şu an için bendede tık yok
_brcu88_ defnezumram bende de yok 😂hiç bişey ama genelde o şekilde aynı doktora giden arkadaşlarım varda onlarda aynı şekilde 2 haftada bir gidiyorlar