defnezumram _brcu88_ 35de gitcem haftalık kontrole çağırmazsa verir diye düşünüyorum çünkü 38de doğuma alıyorlar sezeryanda zaten
Minisbebegim2 _brcu88_ geçen hafta yani 34. Haftamda gittim 36.haftada tekrar çağırdı daha sonra 37de gelirsin net gününü o zaman ayarlarız dedi doktorum. 2. Sezeryan benimki bu arada
Edaturhsn _brcu88_ _brcu88_ kuzenim 3 gün önce sezaryan oldu planlamışlardı zaten doktoru 39+6 da aldı sezeryana bebek bir gün bile dursa onun için çok iyi demiş erken almaktansa zamanında gelsin diye
_brcu88_ Bulbulyuvasi hmm anladım teşekkürler yarın bizimde randevumuz varda bakalım 32+5 olacaz henüz vermez sanırım ozaman
Bulbulyuvasi _brcu88_ gelişim durmadıysa suyu sıkıntılı falan değilse veya kordon dolanması falan o zaman beklerler. Sağlıkla alın kucağınıza
Ozge818 _brcu88_ 32+6 da gıtmıstım bu ıkıncı gebelıgım ve sezryn olcak 39+ da alcagını 24 eylulde olcagını soyledı ama bana cok fazla geldi 38 dıye hesaplıyordum ben😂
Arzu_Ak Bende 39haftalik oldum dün kontrolüm vardı bebek makat gelişti bi ihtimal döner diye beklemistik bebeğim şuan baş geliş doktor sezeryan olacaktıysa bile 39.haftadan önce gün vermiyoruz demişti demekki hastaneden hastaneye değişiyor
_brcu88_ Arzu_Ak aynen bencede hastaneden hastaneye yada doktordan doktora değişiklik gösterebiliyor sanırım bakalimmhayirlisi yarın gitcez ne diyecek bakalım