Anneoluyorumm00 Tugrann-annesi0404 hm anladım canım doğur söylüyorsun herkes bir değil biz prezervatfle korunuyorduk ondan mı diyorum bazen
Anneoluyorumm00 MehmedinZeynebi anladım canım benimde ilki 6 ay sonra olmuştu şimdi ikinciyi istiyoruz 3 ayla Berber üç ay olucak 28 ağustosta adet olmam gerekiyor bakalım hayırlısı olsun
Lelalela Anneoluyorumm00 ilki hemen olmuştu şuan 27 aylık 3 aydır ikinciyi istiyorum ama daha birşey yok
Anneoluyorumm00 1cocuklumom AA ne güzel bende ilk ay o kafadayimdım eşime dedim ilk Aydan olucak diye bişey yok diye ama gerçekten de öyle olmuştu benimki
Slma_aygn Anneoluyorumm00 eltimin 5 senedir ikinci olmuyordu bu sene hamile kaldı ama düşük yaptı Allah onada sanada isteyen herkese hayırlı ve tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲
Yigit_Yagiz_Moms Anneoluyorumm00 dur daha 3 ay olmuş. Benim ikinci çocuk 8. Ayda oldu. Senin kadar takmadım vallahi. Sal kendini rahatla biraz. Olur inşallah bol bol dua
Anneoluyorumm00 Yigit_Yagiz_Moms kız ne yapayım elimde olmadan takıyorum tam boş veriyorum bir iki gün anca daynabiliyorum inşALLAH bu ayla berber üç ay olucak 28 ağustosta adet olmam gerekiyor inşallah güzel haberler alırım 🤲
sultanssa Ikimelekannesi_ ayniyiz benim kizimda 2 aynsonra 5 yasina giricek 2.ci bebek icin 9 ay bekledik mayista gebe kaldim 13 haftaligm bnde
Anneoluyorumm00 Myasminn âmin canım anladım canım Allah bağışlasın ikisinde stres çok önemli bu süreçte gerçekten teşekkürler canım 😊❤️
Anneoluyorumm00 Demojna doktor falan hiç gittin mi bı sıkıntı falan var mı yok mu diye, rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲
Anneoluyorumm00 Denizismail rabbim gönlüne göre versin inşALLAH sağlıkla MaşALLAH, benimde ilki 6 ay sonra olmuştu o ayda artık olmaz diye bos verdiğimde olmuştu şok olmuştum gerçekten stres çok etkiliyor
tazeanne123_ Anneoluyorumm00 hem emziriyodum hemde daha adet olmamıştım hamile kalmak için hicbirsey yapmadım kendiliğinden oldu