Anneoluyorumm00 Yigit_Yagiz_Moms kız ne yapayım elimde olmadan takıyorum tam boş veriyorum bir iki gün anca daynabiliyorum inşALLAH bu ayla berber üç ay olucak 28 ağustosta adet olmam gerekiyor inşallah güzel haberler alırım 🤲
Yigit_Yagiz_Moms Anneoluyorumm00 amin canım inşallah. Bende senin gibiydim beklemek zor çok iyi anlıyorum. Ben bir de 38 yaşındayım fsh 9.45 amh 0.48 di düşün yani hayatta olmaz dediğim zaman hamile kaldım
2prenses_masal-oyku Anneoluyorumm00 daha üç aydır deniyosun yoruldum demişsin ben 4 yıl bekledim biraz değişik geldi yani daha üç ayda yoruldum demen ilkimde de 5 yıl uğraştık mesela
Anneoluyorumm00 2prenses_masal-oyku anladım canım benim sıkıntı başka benim kironik bı hastalığım var şuan ilaçlarim hamileliğe uygun ama tedaviye başlarsam 5 6 yıl sürecek ondan istiyorum, sizin kaç yaş
Anneoluyorumm00 Didembyr hmm anladım canım rabbim nasıl bı sabır vermiş size ki o kadar yıl beklemişsiniz çok taktir ettim sizi MaşALLAH şu an kaç yaşındasin kaç çocuğun var canım
Didembyr 38 yaşındayım bir oğlum var 13 yaş ikinciye hamileyim canım nasipse 20 Eylül de doğum var bir çocuğum var diye kabul ettim sabrettik vardır Rabbim geciktiyorsa güzelleştiriyordur dedik ben hep hiç çocuğu olmayanları düşünüyordum şükrederek canim
Anneoluyorumm00 Didembyr anladım canım sağlıkla al kucağına inşallah 🤲 rabbim gerçekten geciktiriyorsa güzelleştiriyor çok şükür Allah bağışlasın ikisinde sana 😊🤲
Kbryagci38 Anneoluyorumm00 yanlış anlamayın ama ne kadar sabırsız bi insansınız 6 ay beklemeyi çok görmüşsünüz benim 5 yıl olmadı kaç defa tüp bebek denemesinden sonra oldu ikincisi de 3 yıldır normal olur diye bekledik gene olmadı yine tüp bebek yaptık . Bu kadar sabırsızlık iyi değil arkadaşım kendini diğerlerinin yerine koy en azından normalden bebeğin oluyor . Kutularca hap kullanmıyorsun yada ümitle transferin sonucunu beklemiyorsun hüsranla evine dönmüyorsun lütfen biraz saygı !!
2_erkekannesi Anneoluyorumm00 2. Çocuklar da sanırım böyle oluyor benim de 2. Çocuğu ilk denemem de olmadı sonrasında uygulamadan yumurtanın çatlama gününü takip ettim doğurganlık yüksek olduğu günlerde denedim ve 2. Ayımda hamile kalıverdim bir de böyle deneyin:)
Anneoluyorumm00 2_erkekannesi teşekkür ederim canım cevap verdiğini için 😊 benim de uygulamaya göre yapıyorum sadece bu sürede eşimin çok işleri çıktı evde olamadı ama mesala bu ay öyle dedim yumurtlamam gününde oldu ilsike uygulamaya göre yaptım ama bu ay olmaz diye biraz boş verdim bakalım 28 ağustosta adet olmam gerekiyor inşallah güzel haberler alırım çok teşekkür ederim canım ❤️🌸
tazeanne123_ Anneoluyorumm00 hem emziriyodum hemde daha adet olmamıştım hamile kalmak için hicbirsey yapmadım kendiliğinden oldu
tazeanne123_ Anneoluyorumm00 süreç niye uzadı dedin ya adet olmadığım için hamile kalamiyodum 10 ay sonra adet oldum 3 ay gördüm sonra hamile olduğumu öğrendim