ressamanne_ 2 gün önce yaptığım testte daha belirgin çıkmıştı, bugün farklı marka denedim böyle çıktı 🤷🏻♀️ adetime 4-5 gün var ?
Mrvhrc123 ressamanne_ silik çizgi gözüküyor evet sadece şey sormak istiyorum çatlatma iğnesi vs bi ilaç kullandın mı onlarda etkiliyor demişti doktorum
ebrarmom08 ressamanne_ bence sen hamilesin canımm 😍😍 adetini bekle yada adet günü tekrar yap pozitifse kan verirsin farklı markaların 2 side niye pızitif çıksın yoksa 🥲☺
Anneoluyorumm00 ressamanne_ kuzum sanki silik bir çizgi var gibi hayırlısı olsun, kaç aydır deniyorsun
ressamanne_ Basakhilal aslında aklıma geldi ama yalancı pozitif verebiliyormuş erken gebelik testleri ondan almadım 🥲
Bukre_ ressamanne_ ben hamileliğimi erken gebelik testiyle öğrendim, adetim 4 gün gecikince de kan verdim beta yükselmişti inşallah seninde öyle olur hayırla gelsin 💜💜
Basakhilal ressamanne_ ay yok ben 6 ay denedim hiç yalancı pozitiflik vermedi valla :) yumurtlamadan 12. Gün sonra prodictor de pozitif gördüm:)
Bukre_ ressamanne_ al al bende merak ettimmm hemde bu saatlerde yapmıştım adetime daha 6 gün vardı çizgi çıkmıştı 😅 markayı hiiç hatırlamıyorum eczaneden alıp koşup gelmiştim eve 😅
AleynaResul ressamanne_ açıkcası gözü iyi gören görür gözüküyor silikte olsa inşallah hayırlısı olsun ❤️
ressamanne_ AleynaResul canlı daha iyi gözüküyor aslında fotoğrafta daha siliniyor bakalım teşekkür ederim hepimiz için 💜🥲