Esraaaaacun Youngmotherr ben sezaryen olmasaydım eğer bende geç olmasını isterdim ne kadar içimizde kalırsa bebeklerimizin sağlığı açısından daha iyi oluyormuş canım böyle düşün sende 😌🥰
Youngmotherr Esraaaaacun ben ümidimi kestim içeride istediği kadar kalsın sorun değil ama gebelik alerjisi oldum tek çaresi doğum 🥲
Esraaaaacun XGamzeX Amin canım benim inşallah seninde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏😍tatlı heyecanlar 😍😍
Esraaaaacun Youngmotherr ayy o çok kötü Rabbim kolaylık versin canım benim 🙏🙏🙏 inşallah yakın zamanda gelir miniğin 🙏🙏😌
Esraaaaacun Esmagrr ben Derya Kanza Gül ‘e gidiyorum Derya hanım diğer doktorlardan daha pahalı ben sezaryen olacağım zorunlu sezaryen fiyatı 18.500₺
Esmagrr Esraaaaacun o doktorun doğum fiyatı farklı o zaman benim normal gözüküyor şuan normal ne kadar bilmiyorum
Esraaaaacun Zmrtgkce1 bence hiç korkarak kendinize zehir etmeyin ben arkadaşlarımdan da duyuyorum onlar da diyo çok korkuyordum o anın tadını çıkaramadım çok pişmanım diye akışına bırakın belli bir saat sonra bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün 🙏😍