zuleyha234_ Kızlar pazar günü kan verdim beta 256 çıktı dün verdim 1604 çıktı normalde 2 günde iki katı yukselmesi gerekmiyormu sağlık ocağinda doktor 10 binlere kadar yukselmesi gerekiyordu az faln yükseliş dedi de sizce nasıl 3 günde yükseliş
eylulmihrasmom zuleyha234_ sağlık ocağındaki doktorlar bence anlamıyor hep 2 katı artmış bence kadın doğuma görünün
ug_fa-3diplomalianne zuleyha234_ doktor Ayşem gibi sahte olmasın o doktor ,değerin çok güzel yükselmiş deli mi ne bakma sen ona
myangelson zuleyha234_ tövbe estağfurullah 🤦🏻♀️ sağlık ocağına koydukları doktorları çok merak ediyorum cidden ya 2.5 kat artış olmuş gayet güzel artmış değerin
Sedefdinc Sağlık ocağı doktorları bi garip 65.56 ile öğrendim bana bu düşer vücudun bunu atar bi kaç güne vs gibi saçma sapan şeyler söyledi 23 haftalık olduk çok şükür bi daha da grip ilacı verse kullanmam o kadar güvenmiyorum 🤣içini ferah tut hayırlı olsun🌸
Sedefdinc zuleyha234_ bi kez daha kan verirsin sonra da gidersin kadın doğum için zaten en iyisini kadın doğumlular bilir inşallah sağlıklıdır bebişin😍
zuleyha234_ myangelson valla ya 10 binlere kadar yükselmesi ne ya biranda nasıl yükselmesini bekliyordu anlamadim🤔
myangelson zuleyha234_ önemli olan düzenli artış senin de güzel artış olmuş bir kaç gün sonra kese görülebilir son adet tarihin ile 5 haftalık olduğunda da gidebilirsin ben 5 haftalıkken kese görmüştüm
zuleyha234_ myangelson anladim teşekkür ederim birkaç gün sonra gidicem kadin doğuma inşallah keseyi görürüz
EsRa587 zuleyha234_ 500 lerde çıkması gerekirken 1600 çıkması çok çok fazla ya ikiz felan olmasın cnm bnmde tam bilgim yok ama Beta HCG iki günde iki katı kadar artiyo senin bayağı bı artmış.Benim mesela 21 le öğrendim hamile olduğumu 6 gün sonra tekrar kan testi yaptırdim 200 çıkmıştı 160 yerine 200 çıktı az fark var ama senin 500 yerine 1600 çok çok fazla artmış ikiz var mı çevrende
Nesaras EsRa587 bence ikiz değildir bende 4 . Haftada betam 7000 çıktı şok olmuştum kesin ikiz dedim ama değilmiş tekil gebelik 😬 bazı gebelerde yüksek çıkabiliyormuş
zuleyha234_ EsRa587 yok ya ikizde hiç yok çevremde bazen bizde diyoruz esimle ikiz faln olursa diyede belli olmaz işte Allah’ın hikmeti olurmu olur😅
Myasminn zuleyha234_ artış gayet güzel ve yeterli duruyor. Benimde ilk kan değerim 28 çıktı diye beni dış gebelik kesin diyerek korkutmuşlardı. Kesinlikle anlamıyorlar. Yarın tekrar kan verin 1 hafta sonra da doktora gidin
EsRa587 Nesaras erken döllenme geç döllenme konusuda var ama senin erken döllenme dir o yüzden o kdr yüksek çıkmıştır bnmde mesela geç dollenmeymis çok çok düşük çıkmıştı değerim. Bu arkadaşımızın da geç dollenmeyse bu değer pazardan Çarşamba gününe fazla yükselmiş gözüküyor çoğul gebelik ihtimali yarı yarıya bence bide sulalede varsa ihtimal artar 😅