Tubaeyvzz Yasmin41 ikiside oluyor canım çoğu gebelerde hemde doğumdan sonra rahatlarsın birde tikaniklik var sorma gitsin 🤦🏼♀️
Yasmin41 Tubaeyvzz Evet canım tıkanıklık çok fena yıkıyorum geçmiyor sinus rinse kit burun yıkama suyuyla da geçmiyor breat rightsız uyuyamaz oldum. Bu arada kaçıncı haftadasın hep böyle mi olacak acaba yazın geçer belki diyorum
Sevnep Benim 28. Haftamda çok şiddetli burun kanamam oldu 2 kez gebelikte normal dir diye dikkate almadım ama sonrasında tansiyon yüksekliğinden kaynaklandığı ortaya çıktı preeklemsi şüphesi vardı siz gene de tansiyonunuza baktırın bence. Çok geçmiş olsun.
Baklava Bizde 31+6bitiyor yaklaşık 2 aydir kaniyor. Ilk baslarda gunde 2-3kes kaniyordu.sonra gunde 1 Simdi 2 gunde bir. Saglik ocagindaki Ebeye sormustum kbb ye git demisti bende bisey yapmazlar nasil olsa diye gitmedim. Banyoda kaniyor.ne zaman nerde kaniycagi hic belli olmuyor 😅 Her zaman ayni şiddette kanamiyor ama.
Yasmin41 Efuli53 18. Haftaya kdar oldu mu canım senin tıkanıklık da çok zor ya breat right takıylrum öyle uyuyorum yoksa yıkıyorum tıkanıklık geçmiyor
Tubaeyvzz Yasmin41 malesef hep böyle olucak ilerleyen dönemde daha kötü oluyo ben burnumu sikamiyorum çünkü canım çok yaniyo yara oldu hep 😔
Yasmin41 Tubaeyvzz aynı beni anlattın sıkamıyorum ben de suyla yıkamaya çalışıyorum nazik bir şekilde şimdi tekrar taktım breath rght öneririm nefes alıyorum burun kanallarım açılıyor .)