Busraknnogl Glinn canım bende de iki kez damar çatlaması oldu kanım hiç durmuyordu çok kanardı yaktırdım bir kaç hafta sonra kan değerlerime baktırdım trombosit değerlerimde düşüş vardı hiç ihmal etme normaldir diye benim Çeşmeden boşalır gibi kanardı durmazdı.
Tubaeyvzz Glinn bende de var başından beri bazen kan bazen pıhtı şeklinde sanırım doğumdan sonra normale dönücek
Yasmin41 Benim de var 5+4 günlük pıhtı şeklinde geliyor az az normal mi acaba bilen yaşayan varsa yazabilir mi ?
Tubaeyvzz Yasmin41 ikiside oluyor canım çoğu gebelerde hemde doğumdan sonra rahatlarsın birde tikaniklik var sorma gitsin 🤦🏼♀️
Aydanbrahimli Ben 39. haftadayim her hafta en az 1-2 kere kaniyor .hamile oldugumu oyrendigimden beri boyle. Doktora gittim hamilelikte artan kan hacminden dolayi kilcal damarlarda odem olusuyor dedi
CansuCaTurkmen Bende 27.haftamdayım hamileliğin başından beri neredeyse hergün yaşıyorum hele grip olduğum dönem durmak bilmiyordu. Artan kan hacmi kılcal damarlarda çatlamalara sebep oluyor ufak bir basınçta bile kanaması normalmiş.
Prenses09 Yasmin41 ben aşağıdan sanmıştım ihmal etmeye gelmez küçük bir et parçası çünkü doktora gitmeni tavsiye ederim canım
Yasmin41 Prenses09 yok canım Allah’a şükür alttan değil burun kanaması yukarıda da yazmışlar normal sanırım
Busraknnogl Glinn benim sürekli oluyordu ve aşırı derecede kan kaybediyordum durmuyordu mecbur yaktırdım çokta memnunum iyi ki gitmişim keşke erken gitseydim diyorum o kadar rezillik çektim sende de olursa tekrar canım ihmal etme
Yasmin41 Efuli53 18. Haftaya kdar oldu mu canım senin tıkanıklık da çok zor ya breat right takıylrum öyle uyuyorum yoksa yıkıyorum tıkanıklık geçmiyor