DeustchBurcu havuç sıkılmasını lazm yiyilmesimi lazım
30. hafta suyun sınırda olmasi
Pnrdl havuç yiyilmesimi lazım sıkılıp içilmesini lazm 36+0 haftadayım doktora gttım biraz önce bebegın suyu azıcık azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi ağlıyorum sabahtan beri
Dygdmr 36+0 haftadayım doktora gttım biraz önce bebegın suyu azıcık azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi ağlamaktan mahvoldum
Rabissssscee 36+0 haftadayım doktora gttım biraz önce bebegın suyu azıcık azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi ağlamaktan mahvoldum
Pnrdl 36+0 haftadayım doktora gttım biraz önce bebegın suyu azıcık azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi ağlamaktan mahvoldum
sumeyyeolcer 36+0 haftadayım doktora gttım biraz önce bebegın suyu azıcık azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi ağlamaktan mahvoldum
Serap-asel bende duyduğumda çok kötü oldum şimdiye kadar herşey normaldi ama kendimizi uzmememiz gerekiyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız 🌸
sumeyyeolcer ınsallah ınsallah çok üzülüyorum ınanın
Serap-asel bana havuç suyu evde katı meyve sıkacağım olmadığı için bu dışarıda vitaminciler var ordan günlük alıp tükettim bence gönlünüzü ferak tutun benim plesantamda yaşlanmıştı ama sıkıntı olmadı sizin stresinizde bebeği etkiler haftanız zaten 36 olmuş sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun inşallaah
Serap-asel direkt olarak yenmesi gerekir
Pnrdl ınsallah ınsallah elimde deıl çok üzülüyorum bugün kahroldum
DeustchBurcu ozman tuketeyım bol su ıcmeyede başladım
Serap-asel şifa olsun inşallah 🫶🏻
DeustchBurcu ınsallah